Сакам да купам нов телефон, помош!

• Креатор на темата Креатор на темата reksorator
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки сакам да го земам ова телефонче Alcatel OT-806, па дали некој имал искуство со овој телефон?

2s97sw2.jpg

Незнам дали знаеш, но еве да ти кажам: Се употребува само на картички од Вип (освен ако се најде некој што знае да го декодира)

Незнам дали знаеш, но еве да ти кажам: Се употребува само на картички од Вип (освен ако се најде некој што знае да го декодира)

Е добро де може да се декодира и не е скапо

Дали некој има земено HTC Desire од Т-мобиле, и колку е задоволен? зошто гледам е кодиран само на Т-мобиле и што корист од тоа што ги кодираат?

Дали вреди Desire за парите, во Vip e 20.000 ден, во Оне 22.000, и во Т-мобиле 15.000, ме буни ова во Т-мобиле е многу поефтин да не е нешо дефект со мана или слично?

зошто гледам е кодиран само на Т-мобиле и што корист од тоа што ги кодираат?

Toa sto gi kodiraaat imaat korist bidejki so druga sim karticka ke nemozes da go rakuvas telefonot. Znaci ke mozes samo so sim karticka od t-mobile ako ne go odneses i da go dekodiras pa da mozes da gi koristis kartickite na site operatori

dekodiranje ti e evtino...od 300 pa nagore...1500 otprilika za HTCinjata

Se dvoumam megju :
SONYERICSSON VIVAZ U5I & Sony Ericsson XPERIA X10 mini

*ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: SYMBIAN OS -VIVAZ
memoriska karticka 8GB kamera 8MP dimenzija 107 x 51.7 x 12.5 mm

*ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ ANDROID OS -X10mini
memoriska karticka 2GB kamera 5MP dimenzija
83 x 50 x 16 mm

Dali operativniot sistem e vazen ?

Se dvoumam megju :
SONYERICSSON VIVAZ U5I & Sony Ericsson XPERIA X10 mini

*ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: SYMBIAN OS -VIVAZ
memoriska karticka 8GB kamera 8MP dimenzija 107 x 51.7 x 12.5 mm

*ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ ANDROID OS -X10mini
memoriska karticka 2GB kamera 5MP dimenzija
83 x 50 x 16 mm

Dali operativniot sistem e vazen ?

i toa kolku e vazen operativniot sistem. SE Xperia x10 mini pro ja iam koristeno so android 1.6 platforma iako ima 2.1 za update malku mi e smotan telefonov i pospor.Razlikata megu minix10 ili minix10pro e samo tastaturata i ekranot e mnogu mal.Telefonceto e mn malecko za da bide na tach. Ova e moe mislenje.

i toa kolku e vazen operativniot sistem. SE Xperia x10 mini pro ja iam koristeno so android 1.6 platforma iako ima 2.1 za update malku mi e smotan telefonov i pospor.Razlikata megu minix10 ili minix10pro e samo tastaturata i ekranot e mnogu mal.Telefonceto e mn malecko za da bide na tach. Ova e moe mislenje.

Fala mnogu , i mene mi e malce neobicno tolku malecko telefonce da bide na dopir .

Се двоумам помеѓу HTC Desire и Sonyericsson xperia x 10, кој е подобар. Ваше мислење.

решив да земам нов моб... е сеа,гледам по каталози и сл,не ми паѓа никој у очи... па предложете нешто....

да има ви-фи,камера не е битна, нокиа и сони ериксон имаат предност... и без тач да се/// до кај 200еур,макс 230/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom