Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ама не, екстерново ќе ги исфилтрирало одличните од тие што не учат и фаќаат врскиЕто зошто сум против екстерно и против матурата. Џабе е се` и самите ученици си кажаа дека имало препишување, полесно дури и од обичен тест што го дава професорот поминале.
ама не, екстерново ќе ги исфилтрирало одличните од тие што не учат и фаќаат врски![]()
Ќе запре ли теророт врз наставниците и учениците!? Родителите загрижени за нивните деца кои мораат да учат по сите предмети, а и дополнително да научат цели два учебници!! Каде се сите презентации, натпревари, проекти и други активности кои придонесуваат за оцената!? Зарем само еден тест ќе докаже колку ученикот работел во текот на целата година!? Гласајте и објаснете го вашето мислење.
Да се казнувало препишувањето, пола од тие во средно нема да завршат, пола од просеците на факултет нема да го имаат тој просек.Он-топик: Матура е океј да има, но препишувањата и таквите работи да се казнуваат најстрого.
Кај мене имаше дете што 4 години немаше книга отворено ама му се погоди да седне у последна клупа и никој да не го чепка и преку 500 пораки имаше пратено кон негова роднина која е професорка по англиски која патем и му помагаше за тестот по мкд исто со пораки.Ова е најсмешно. Сум прашувал деца и од Јосип Броз и од Коце Металец. Овие од Јосип Броз ретко кој на матурава да извадил се 5ки, а овие багабонтиве од Коце, кој и да го прашаш со 5ки прошол, ако не сите 4 предмети, по 3 петки извадил. И не, не лажат тие од Коце. Циркуз...
Он-топик: Матура е океј да има, но препишувањата и таквите работи да се казнуваат најстрого.
Кај мене имаше дете што 4 години немаше книга отворено ама му се погоди да седне у последна клупа и никој да не го чепка и преку 500 пораки имаше пратено кон негова роднина која е професорка по англиски која патем и му помагаше за тестот по мкд исто со пораки.
Доволно кажано татеСинко, кај мене во школо имаше 2ца на 21 година завршија средно, а подобар просек имаа на матурата од 95% ученици.
Кога веќе даваме примери...
И ајде импресии од тие што правеа денеска математика?![]()