!САФРА!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Го тупите. Дајте некој конструктивен предлог. Мастурбацијата не се прифаќа.

Ондак грицкање сончоглед на кеј и мавање со истите према оние кои трчаат наоколу.

Па јас обично ќе одморам малку, па после пак.... дур не дојди време за спиење.

Тоа веќе повторно преминува во монотонија.

Го тупите. Дајте некој конструктивен предлог. Мастурбацијата не се прифаќа.

Така, значи ова се секојдневни работа кои спаѓаат во оној досадниот дел. Темава е за конструктивни и креативни идеи.

Ај да се собереме, да седнеме на некоја клупа во темница и да чекаме да помине некоја жена. Кога ќе помине, ќе почнеме да збориме: "Еј, ај ја силуваме" "Сакате да ја силуваме?" "Оваа ќе ја силуваме или ќе чекаме друга?".

Прати како ќе почне да оди побрзо.... :vozbud:

В мое време ко ќе беше досадно слегваваме в град в диско или ако беше лето во домо на културата обично ќе свиреше некој ВИС и имаше игранки.... не знам денес дал е тоа уште модерно.....

сепак маструбирање останва како најекономична опција.
Плус ќе ви кажам една рецепта, ќе си седниш на раката едно пол сат дур не ти утрне убо, па после ко ќе го репаш и имаш чуство ко туѓа рака да е... ко друга особа да ти го .....

Ај да се собереме, да седнеме на некоја клупа во темница и да чекаме да помине некоја жена. Кога ќе помине, ќе почнеме да збориме: "Еј, ај ја силуваме" "Сакате да ја силуваме?" "Оваа ќе ја силуваме или ќе чекаме друга?".

Прати како ќе почне да оди побрзо.... :vozbud:
дефинитивно јак предлог...жими се ке мора да се проба...:vozbud::vozbud:

Еве мој предлог за малку релаксација, во оваа монотона вечер:

Одете на некое планинско место или повеќето имаат потекло од село па пуштете ги овците на пасење :) овааа мозокот во лер. Кога ќе се вратите ќе биде поинаку......ќе сакате пак назад :).

Ај вака.... направете работа која не е секојдневна за вас. Откријте го детето во себе и собирајте хербариуми, инсектариуми :)

Инаку, мене никогаш не ми е досадно (:tapp:)

И јас да бев женско немаше да ми биди досадно
Цел ден ќе си се играв со цицките
Исто ти се фаќа.
И јас би играла со пенисот ама викаш досадно е...... така и со градите

Исто ти се фаќа.
И јас би играла со пенисот ама викаш досадно е...... така и со градите

уххххх ме изнамачи... ете од преѓе мислам како да ти одговорам во смисла “на ти го пенисо , дај ми ги цицките па да се занимава секој да види дал е стварно досадно“ а тоа да не испадни вулгарно, безобразно и погрешно сфатено али не оди... не ми текнува како, та затоа ќе го премолчам.

В мое време ко ќе беше досадно слегваваме в град в диско или ако беше лето во домо на културата обично ќе свиреше некој ВИС и имаше игранки.... не знам денес дал е тоа уште модерно.....

сепак маструбирање останва како најекономична опција.
Плус ќе ви кажам една рецепта, ќе си седниш на раката едно пол сат дур не ти утрне убо, па после ко ќе го репаш и имаш чуство ко туѓа рака да е... ко друга особа да ти го .....

на што ќе го зглобучкам неам ништо ново од порки а и го исцедив деновиве , играм некои игри али и тоа здосади , трчам на кеј тоа ми зема барем 2 саати ама не е тоа тоа кога нема тесни хеланчичи ,ролерчиња ова она

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom