!САФРА!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
BoYd напиша:
Точно знам што сакал да каже човекот,не знам како ќе издржам.Уште цели 5 у рок од 3 недели.:kez:

ja pa mislev samo ja ne mozam da ucam, mislev deka do mene e :) a toa stvarno bilo do vremevo... ja pa imam 4 vo rok od nedela dena ajde neka se stabilizira vremevo za da mozeme da ucime :)
abe vremevo e uzasno, ne da te fakja safra uff... katastrofa e ne znam kako ke se izdrzi!

dosadno ,zesko i tesko vreme... :tapp: spas: ezero, bazent, reka i... dobro drustvo so pivce za zivce :)

Уф да, глупави денови! И после рај кога заминеш на одмор! Али, ако немаш клима дома маф ни е планот :pos:
Инаку денес цел ден тепав време на базен, и се надевам наредниве денови! Али ова пусто сонце гори па макар и на две миннути појависе во вода! И тоа е штетно! Значи останува ... дома(со клима :icon_lol: )!

Ееехх, блазе си ми шо сум од Охрид...
Сега пред малце се вратив од на плажа, водана е супер, женски колку сакаш...

е сега жал ми е малце за овие шо не живеат во близина на нешо езерце-мезерце, ама то е шо да ви речам.... ак не ела преселите се Охрид.

eeee nas pred edna nedela ni staija klima i sea si ja prcam...:) ama ostaj toa...pak me faka safra i dosadno e:( ozbilno...ako saka nekoj na sladoled (ko so iam obicaj da idam), neka mi kaze :) kolku bese ubav sladoledooot...nema utka u malaga:)

abe dip stanot mi e na prvi sprat od severna strana inaku...
luge ke ispocrkame! da izlezes vo period od 13- 16 casot e nacin kako da bides vo zivotna opasnost:vozbud::vozbud::vozbud:

Ми требаат апарати за да можам да дишам. Не се живее вака. Едвај чекам да идам на одмор

Нешто што многу мразам во мојот живот!!!!!!!!!!!!!! Времево е за нигде! Моментално си седам топлес у соба и си пијам сок, ама пак ми е жешко и се нервирам!

Доста се жалите сите. Не знам шо толку а у жешко е ќе цркнеме...Денес бев на билдинг у 2 саат, и баш убаво ми дојде надвор. :baeh:

Е сеа ако дое над 40 степени тогаш и ја ќе се јавам да штрајкувам на темава. hehe:

Сафра ме фаќа сега, и тоа од мрзата на татко ми што никако да му текне да стави такво како се викаше не ми текнува на вратата ако сака да му стои отворена, а да не влегуваат монструми(читајте комарци, муви мушички) имам гадна фобија од нив, се мрднувам у буквална смисла. Ах климата ми дува постојано, ама еве затоа кивам, директно над компјутер ми стаена. Мора да се најде чаре.
кога сме кај чарето, ви се иде на базен? Воен е отворен, може на дневно/ноќно какво сакате, башка има дел за седење пивце, сладолед

Ова времево...преку ден да се затвориш дома под клима,да си се ладиш...а вечер пак дома з'ш комарциве ко луди касаат,на едната нога иам само 7 каснати места.И озбилно...дај за на базен да се договориме бе море:)

Може базен после петок :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom