!САФРА!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И јас да бев женско немаше да ми биди досадно
Цел ден ќе си се играв со цицките

Па затоа господ те направил мушко да не си играш со цицки ќе ти биде премногу интересно. Инаку за мене никогаш не ми е досадно ама и ако биде секогаш ја имам опцијата:drk: хаха се зезам :pos:

Па затоа господ те направил мушко да не си играш со цицки ќе ти биде премногу интересно. Инаку за мене никогаш не ми е досадно ама и ако биде секогаш ја имам опцијата:drk: хаха се зезам :pos:
шо бе се зезаш..нема зезање...само тоа ни остана....:vozbud:

шо бе се зезаш..нема зезање...само тоа ни остана....:vozbud:

не баш ако си имаш женска може она тебе тоа да ти го прави или да си експериментирате. Да се правите каубојци

Еве мој предлог за малку релаксација, во оваа монотона вечер:

еееееј во досадава уште танго да играм ...
Не еве подобра идеја да се размрдаме малку лево ... десно ... горе ... доле ... газот напред па назад :pos:
....... мислев на салса :vozbud:

иначе денес се пресафросав!!!

еееееј во досадава уште танго да играм ...
Не еве подобра идеја да се размрдаме малку лево ... десно ... горе ... доле ... газот напред па назад :pos:
....... мислев на салса :vozbud:

иначе денес се пресафросав!!!

Не мислев да играме танго, мислев да слушаме музика која опушта. :)

ах ќе ме успие таа музика мене одма :) а и онака на вакво време постојано дремам.

кога би играла како на клипчево ич не би се сафросувала :) али оти појма немам, а и да не пробувам ќе се испокршам подобро е само да си гледам клипови :pos:

Некое хардќор филмче да ви препорачам...да ве разнесит?

Па вака:
1.Snatch
2.Lock Stock and two smoking barrels
3.Dead Man's Cards
4.Жмурки(Многу добар руски филм) на англиски би му дошло Dead Man's Bluff
5.9 Рота(исто така добар руски филм)

Или пак земете си милениче,100% нема да ви биде досадно

Знам дека ич не помагам, али ја радо би играл фудбал, баскет, paintball... Патем речено, нели освен онаа во Кисела Вода имаше уште некоја стаза за пеинтбол во Скопјево?

не баш ако си имаш женска може она тебе тоа да ти го прави или да си експериментирате. Да се правите каубојци
Еве ти добра поза..се вика Riding the bull

значи
-се местите со женската у доги стајл поза, ја фаќаш за цицки и и` викаш “На сестрати и се боље!!!“...
-пробуваш да останеш у таа поза повеќе од 15 секунди...:vozbud:

Околу 21 часот ќе се собираме на кафе (пиво) некои од „постариве“ форумџии.
Ако сте за дружба, пријавувајте се тука.

Денов иако е облачен,одличен е за дневно кафе во пријатно место,пикадо супер идеја (да,да Ејсид прашај го Бушав,научив да играм како човек хехе),со поблиско друштво некој добар филм,навечер нешто што можеби ретко го правите те одите ретко на некои одредени места.
Сум забележала кога имам куп обврски се ми текнува да правам,а кога нема што да се прави пустото немам идеја...
Ај ако имате идеи пишете и јас сум од тие сафросаните,барем додека не отидам некаде ќе ве дружам во заедничкото скренување.

Хм.. Листа на работи што можете да ги правите доека ве фаќа сафра :
-Цртање ,ама не чкрабање на лист туку цртеж кој ќе ви треба повеќе време за да изгледа добро
-Фотографија која подоцна ќе ја преработувате во фотошоп
-Викнете другар и на кафе
-Пробајте да си приготвите нешто интересно и невообичаено(кое не вклучува блендер и жаба)
-Идете да си купите нов : Пирс, Алка,Ланче и сл. (Ова и за машки е ) барем ќе имате занимација
-Уште подобро купете монистри и сами направете си алка или ланче.
-Пробајте да испиете 100 чашки за ракија (1 голтка) полни со пиво за 100 минути.

И то .. :)

Денов иако е облачен,одличен е за дневно кафе во пријатно место,пикадо супер идеја (да,да Ејсид прашај го Бушав,научив да играм како човек хехе),со поблиско друштво некој добар филм,навечер нешто што можеби ретко го правите те одите ретко на некои одредени места.
Сум забележала кога имам куп обврски се ми текнува да правам,а кога нема што да се прави пустото немам идеја...
Ај ако имате идеи пишете и јас сум од тие сафросаните,барем додека не отидам некаде ќе ве дружам во заедничкото скренување.
Има едно добро место за пикадо, кое и е кафич воедно... Може таму да идеме и да утепаме некој саат.
Бај д веј, се врати Бушав од пат? Да го викаме и него?

Абе тапа е денов. Облачно е плус утре ја треба порано да си станам затоа каунт ми аут

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom