S.T.A.L.K.E.R. + Clear Sky

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Ја ја "играв" на 2ghz 512ram Ge Force 3 Ti 200 64mb.
Некад идеше супер,ама некад не се играше,затоа ја избришав,неможам да играм на low ваква игра,здравје кога ќе се надгради тетрисов.

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Ja igrav i ja mene ne mi ni seckase ama ne mi se sviga samata igra za toa so bese najavuvana.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
jas ja probav kaj mene na 3.1 Ghz so 1 mb cache 512 ram ATI X600 PRO ali ne se igra jas sakam da igram barem na medium ako ne na high detali,bara jak komp

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Играта е супер, графика топ (све до даска и HDR :D) само многу луѓе се жалат дека е баговита. Епа луѓе инсталирајте си печови фино лепо. Моментално сум до кај барменот коа ке ми дае мисија да идам у Dark Territory, заразнооооо.

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Da toa gi resava nekoi problemi.Inace pocnav da ja igram pak.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
luge daj kazete kaj ima dobri artefakti, pojacani puski i slicni stvari, oprema dajte dobra suit i takvi raboti.

najdov edno fajlce so poprava nekoi raboti vo igrata i ja podobruva grafikata podobro osvetlenie ima ako go saka nekoj neka pise

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.988
midevil slave напиша:
luge daj kazete kaj ima dobri artefakti, pojacani puski i slicni stvari, oprema dajte dobra suit i takvi raboti.
Dobar suit ima uste na samiot pocetok vo kampot na stalkerite. So toj suit ke ja igras pola igra (do togas nema da najdes podobar). Sega ke ti objasnam kako da go najdes.

Odma pozadi toj stalkerot sto ti dava questovi (ne mi teknuva imeto, ali mislam wolf ili taka nesto) ima edna kuka so skala do tavanot. Ke se kacis po skalata, ama nema da odis pravo, tuku malce levo (nemoj da se vrtis, zasto ke padnes, idi stranicno) i ke ripnes na krovot. Ot tuka ke se zaletas i ke ripnes na narednata kuka. Na podalecnata strana ima edna mala dupka vo krovot. Niz dupkata ke vidis edna kutija i ke ja puknes. E sega malce ke se pomacis da go najdes suitot. Moras da si najdes dobra pozicija i da go nacentriras nisanot na suitot. Togas stiskas enter (ili koe ti e namesteno kako use key) i go zimas.

Dobro oruzje za pocetok imas koga ke ubies eden od banditite sto pominuvaat vo blizina na prugata kaj sto sedat vojnicite. So toa oruzje (nekakva masinka) ke gi ubies vojnicite taka sto ke se kacis nad niv, a pred da pocnes da pukas, ke gi "omeksas" so nekoja bomba. Koga ke gi ubies, prebaraj gi telata i ke najdes uste podobro oruzje.

Za artefakti ne znam i jas gi baram, ali vidi u blizina na anomaliite, obicno tamu se naogjaat. STO POZAEBANA ANOMALIJA, TOLKU PODOBAR ARTEFAKT!!!

Ova e samo za onie koi se na pocetokot od igrata, za ponatamu ne znam zasto ni jas ne sum daleku stignat.

Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
Igrava ja zemav u funkcija na metadonce za otkazuvanje od WoW :)
dobra grafika, igriva i go drzi vasiot fokus barem 3-4 dena malku poaktivno igranje barem jas za tolku ja zavrsiv :P
ima 7 razlicni kraja vo zavisnost od sozdadenata reputacija, pari i kvestovi. gi izbrisav linkovite sto vodea do detalen opis na site 7 ali toj sto e zainteresiran lesno ke gi najde so bilo koj prebaruvac. Kako i da e zelbata da bide bogat e najcestiot zavrsetok a i kako sto rece nekoj pogore ima i najmnogu logika

Член од
4 јуни 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
eve go fajlceto ultra_graphic_mode_v1.1_fixed mislam deka lesno ke go najdes

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Што точно праи тоа фајлче? Пошо играта веќе има добра графика.

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Sephiroth напиша:
Што точно праи тоа фајлче? Пошо играта веќе има добра графика.
Valjda i trga nekoi graficki bagovi koi ja praat da odi posporo.:helou:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
За тоа не треба печ, него нов компјутер :DDDDDDD Кај мене фура на све до крај + HDR + Antialiasing тралалала :P (морам да се препуцавам јебига, синдромот наречен "нов компјутер", ке престанам за едно недела дена.)

Kajgana Shop

На врв Bottom