S.T.A.L.K.E.R. + Clear Sky

Tomba

Be yourself.. Dont be someone else
Член од
16 јуни 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Igrava e super... samo so malce tesko se razbira koja e tvojata cel.I da, igrava ima 7 mozni kraja. Za igrava e najpotrebno dobra graficka.

Член од
28 февруари 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
Ja igram na konfiguracija: 512 ram, AMD Sempron 3000+,
GeForce FX5200, so setinzi na medium i rezolucija 800x600 i koci samo na pocetokot t.e. koga se loadira igrata. Znaci ne treba nekoj nenormalno napumpan kompjuter za da se igra igrava. Iako ima mnogu dobar engine (x-ray) i zakon grafika. I TO :D

Член од
28 февруари 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
Mi treba pomos okolu pominuvanje na edno nivo. Ako nekoj ja svrtel ili pak go pominal nivoto neka mi odgovori:
Znaci vaka: nivoto e koga treba da najdes nekoi dokumenti i da gi vratis vo barot kaj barkeeper-ot. Epa gi naogjam dokumentite, gi zemam, iskacam od sobata i vratata od koja dojdov e zatvorena i pise: SOMEONE IS HOLDING THE DOOR. Od drugo mesto nema izlez. Epa sega ako nekoj znae neka mi pise kako da ja otvoram vratata. Fala odnapred :helou:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ne ga biva za svirki, ednostavno nemam trpenie za takvi " glupavi " igri.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
The Chosen One Треба да го уништиш тоа што летка наоколу ко огнена топка.Тоа ти спамира други помали :) Биди упорен пукај у него додека не го уништиш, и ќе ти се отвори вратата.Ми текнува на местото дека и јас таму се дриблав додека откријам што е фрката.Поздрав.

Член од
28 февруари 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
Topkite li treba da gi tepam. :nesvest: Ja si mislev deka i tie se anomalii. Fala vo sekoj slucaj :D. :smir: respect

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Е луѓе има ли некој Шифри за S.T.A.L.K.E.R??Вака без шифри тешко оди!!!

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Само слабаци користат шифри, биди муж и сврти ја без нив, па макар и на easy mode да ја стаиш.

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Само слабаци користат шифри, биди муж и сврти ја без нив, па макар и на easy mode да ја стаиш.
Ako se smeta nekoj deka e muz ako svrti edna igra bez sifri ne znam do kade ke bide svetot. Ostaj go coekot moze saka prviot pat so sifri ubavo da otkrie se da istrazi pa posle da cepa od novo bez sifri. A so ona prvoto moze da navredis mnogu luge skoro 40% gi igraat igrite so sifri.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
40%??? Не верувам, највеке мислам 10%, ваљда 40% од светската популација што играат игри не се толкави мрзи или со IQ на собна температура...... Али ако пуштиш линк со резулатати од глобална анкета ке се сложам дека се 40%.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
A STO E PRIKASKAVA NA IGRAVA JAS NE JA RAZBIRAM A JA IGRAM

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Пиши у гугл Stalker story и ќе ти даде.

Јас ја играм на 384мб рам, geforce 5200 graficka, на целерон оверлокуван на 1900mhz. :):):):)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Iako e nelinearna igra, sepak e daleku zad Oblivion. AIto vo STALKER bese peza, isto taka i celiot zamislen svet. 5 drvja tama, 5 tuka, nema ic "lore", i e epten nebalansirana.

A za difficulty, ako sakate stvarno nesto tesko, sednejte Oblivion na max da e slidero za difficulty. Prvite dva gluseci ke ve poserat od kotek. :)

Momentalnoto PC:

MB: nVidia nForce 680i
GPU: Inno3D 8800 Ultra SLI Mode 2*768MB DDR3 + AGEIA PhysX Card 128MB DDR3
RAM: 3GB DDR3
CPU: Intel Nehalem quad-core ICH10

LOL da be kak da ne.

MB nekoja od ASUS ne ga znam napamet
GPU inno3d 7300GT 256MB DDR2
RAM 1 GB DDR
CPU Intel P4 2.4 GHz

Kajgana Shop

На врв Bottom