Insomniac
Evil Macedonian
Еее вас заборави.Доколкото знам православни сте и вие и Руманиja донекаде.
Па и ние а и Романците не ги сакаме Русите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еее вас заборави.Доколкото знам православни сте и вие и Руманиja донекаде.
Нека не се залажуваат Албанците со прекројување на граници.Косово им е последно,од проста причина што никогаш назад во историјата на големите сили не им одговарало голема држава на балканот.Затоа секој нареден нивен обид да окупираат туѓи територии ќе наиде на ѕид кај големите сили.
Точно. Русите го немаат умствениот капацитет на Америка која знае кој сојузник е најважно да биде измочан. Плус и немаат толкаво мочно бабуле...
след 15-20 години Русија ште е новата сила преди САшт а САшт и тјахната илјуминати-политика ште го пушат х.ја.
Па и ние а и Романците не ги сакаме Русите.
Има една зафрканција..
Вика,Американците дале милиони долари за да измислат пенкало кое нема да има проблеми во бестежинскиот простор во вселената (нели гравитацијата го тера пенкалото да “пишува“)....Русите од секогаш користеле моливи.
Баш умствениот капацитет на 140 милиони Руси ја држи сиромашната Русија рамо до рамо со 300 милионската УСА,500 милионската Европа.
Штета што Америка го собра златото после Втората Светска војна па сега може да “мудрува“ наоколу со поволни кредити и мултибилионски инвестиции во НАСА и во Армијата...ќе беше ова поинаков свет ако се водеше војна на Американско тло.[/quot
e ova e za pocit!
Не знам дали овде е соодветно место но може ли некој да даде мислење за моменталната војна во Грузија и евентуалниот ефект врз АМБО линијата која ако не се лажам требаше да транспортира касписка нафта.
Оти во минатото многу не' имаат заебано.Ете затоа.
konkreten primer. SANSTEFANSKA BUGARIJA. koj ucel istorija znae na sto mislam