RunMK - Macedonian DnB festival - 09.10.2010

• Креатор на темата Креатор на темата pcjodamaster
  • Време на започнување Време на започнување
Па дефиниција точна не знам ..али дечките направија одлична журка со одличен избор на траки башка одличен опуштен состав на луге и ефтино пиво.За мене е доволно.
мхм мхм
шо тип на днб пуштаат? да не има и ликвид само?
за јоле и wacko знам дека се ок
али другиве не ги знам

Еве реклмата за претходниот у април шо беше...малку е по арна од оваа сега со стартките.

Од квалитетот на рекламата не може да се претпостави квалитетот на журката.

Кога ќе се приберам дома ќе видам возен ред на Македонски Железници, и ќе пишам како стоиме со возови :) Многу ми е ТоБ трип со воз, па уште и со весела дружина клабери... аууу последен пат вакво нешто на времето коа идевме у Велес :)

Ја утна темата бе. :icon_lol:

Гурманско катче е од семафорите десно. :)

Фала шо ми кажа, не знаев. ;)

Иначе да не биде дека само без врска пишуем ... ми изгледа интересен настанов, али јбг ... у иста вечер е со Грејтест Хитс. Поише ми се слуша транс од 2 до 4 него днб. :)

Воз за Штип има во 15:40 и таму пристига 17:47 што мислам дека е таман за да прошета низ Штип на по некоја пастрмајлија :)

За враќање има во 6:28 наутро.

Ја и Тончи идеме, кој саа да ни се придружи, бујрум.

Поздравете натака Мицаната и компанија...и полека со овакво, јас настинат сум, шмркам цело време...:icon_mrgr

Добар провод!

Утре, кој доаѓа, у 15:10 мислам би било кул да се чекаме на железничка <3

Кој роуд трип брачкооо :) Од 4 саат сум на работа, па планирам троа да одморам, после ќе пишувам импресии.

Сега за сега барам тука да се пријави дечкото што не частеше пиво мене и ГадХејтАсОл.

Единствен бед според мене е што не пуштија парно у возот на враќање назад. Друго све беше општонародно весеље. Би идел пак на ваков настан.

2 kratki videa od Mafia Sound System [Don Jole + WackWacko] :)

Ludnica bese inace , muzika top, ozvucenje top , atmosfera top, zenite top :D

Кој роуд трип брачкооо :) Од 4 саат сум на работа, па планирам троа да одморам, после ќе пишувам импресии.

Сега за сега барам тука да се пријави дечкото што не частеше пиво мене и ГадХејтАсОл.

Единствен бед според мене е што не пуштија парно у возот на враќање назад. Друго све беше општонародно весеље. Би идел пак на ваков настан.
Еве ме бе пријавувам се....инаку да беше вери најс па вечер мош и некое видео ке споделам.

Тошо, стави тагови кај видеата за да ги поврзе со останати днб видеа, повеќе народ да види шо весеље беше :)

Џаст а бој, фалалааа... повели навака, или следниот пат кога ќе се иде за Штип частиме ние :wink:

За пастрмајлии ќе ви ја препорачам Верона (така мислам дека се викаше). Услуга перфектна, пастрмајлија прсти да излижеш. :)
Нема плаќање со картичка таму :\
Фала шо ми кажа, не знаев. ;)

Иначе да не биде дека само без врска пишуем ... ми изгледа интересен настанов, али јбг ... у иста вечер е со Грејтест Хитс. Поише ми се слуша транс од 2 до 4 него днб. :)
И мак фест е во иста вечер, ама сепак одбравме Run Fest xD

Добро утро Македонијо. Радио програма на дојче веле на Македонски јазик.

ауууу толку беше јако и смрдеше што патиките си ги искинав! :)

п.с. до тие на шанк: ај знам дека наместо текила ракија ставаат сите, ама наместо водка ракија? :(

Дајте нешо видое ау ако имате од журкава :)

(се разбира доколку сте биле свесни и сте имале време да снимите нешто)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom