Разбирам дека е ''ствар укуса'' како на приме рти што имаш катастрофален вкус и се палиш на пластика
..ама тоа разлика во вкус неможиш да го употребуваш за фудбалски играч односно во спортот ..на пример јас повеќе сакам бомбареди во нападот отколку агилни и снаодливи шпицеви па ајде да кажам дека Дрогба е подобар од Роналдо феноменот???..Меси е поквалитетен играч од Роналдо и потежк е за чување каде каде.кој сака каков било вкус нека има во фудбалот работите не одат така..не знам колку имате играно фудбал но од таа гледна точка веднаш се заприметува колку е подобар Меси ..
Значи тоа ми е муабетот, нема муабет дека двајцата са врвни играчи, и моментално најдобрите двајца фудбалери на светот, и баш ради тоа нијанси решаваат меѓу нив !!!
И ради тоа некој ќе рече дека Роналдо е подобар или Меси заради тие нијанси...
За тоа колку е тежок за чување исто ќе речем зависи и каква одбрана ќе играш против него, Роналдо на пример на Европсково покажа дека кога му е денот едноставно неможе да биде допрен, исто како и Меси, човекот имаше ударци на гол повеќе од цела Англиска репрезентација, на грб ја однесе до полуфинале репрезентацијата која по квалитет не беше ни у топ 5 на европксото, која дојде таму преку бараж....
Не би рекол баш дека е лесен за чување !!
Нијанси решаваат, и кој како го гледа фудбалот, ствар укуса !!
За мене Роналдо е покомплетен и подобар фудбалер од Меси па вас 500 да ми се закача да ми кажуаа како Меси е подобар ја пак ќе речем дека Роналдо е подобар, и тоа не од инает, ќе има дискусија, ја ќе имам факти ти ќе имаш факти и се така у круг, затоа реков темава е непотребна !!
А за тоа фраерчето со тие интересни и кул сликички и што користи фрази како вагиналдо, момче обично не паѓам на такви ниво-а, али еве сега морам, али знај го праем ова за твое добро !
Замижи, и број до 20, кој ќе ги отвориш очиве глеај у сликава 10 секунди и све ќе биде добро !!