Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Кога ќе ми текне играч ко Раул ја нема освоено златната топка ми иде да си пукам у колено... но што е тука е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ќе ми текне играч ко Раул ја нема освоено златната топка ми иде да си пукам у колено... но што е тука е.
Абе секогаш имало подобри од него, не дека го омаловажувам напротив имам голем респект за Раул ама за ова работа не можеш да кажеш дека Раул заслужил пред Анри кој исто така кога играше за Арсенал беше многу блиску да освои ама кој е крив што во тоа време играа и Зидан и Роналдињо па остана само втор.
Ronaldo zasluzuva godinava fakt, ama muabetot mi e koga 2010 zema Mesi, so mnogu pomalku golovi, godinava bi bilo ,,pozasluzeno''....епа по таа логика лани Роналдо требаше да земе... али не барајте логика у Златната Топка...
Полно фудбалери ќе се пензионираат/пензионираа без оваа награда, неправедно ама тоа е.
епа по таа логика лани Роналдо требаше да земе... али не барајте логика у Златната Топка...
Иначе у глобала знам што ќе ми одговорат, освоиле Ла лига, плус у директен дуел со Барса Роналдо постигнал еден гол, бла бла бла....Па Барса не ли освои Супер куп на Шпанија во директен дуел со Реал ? Меси не ли ве збрлаве на тие две утакмици со голиви на двете..? Барса не ли освои Супер куп на Европа и Светско клупско, не ли го елиминираше Реал у директен дуел у купот, не ли го освои истиот подоцна ? Не ли ве тепаше сезонава три пати ?
2012 godina sme, ne 2011.
The "Ballon d'Or", literally translated as "the golden ball" and often referred to as the European Footballer of the Year award, was an annual association football award. It was presented to the player who has been voted to have performed the best over the previous calendar year.А што, зар цела сезона се рачуна само во 2012 година ? Ондак дај да им ги избришеме головите и на двајцата што ги постигнуваа у 2011...![]()