Роналдо доживеа тешка сообраќајна несреќа

• Креатор на темата Креатор на темата Acctic
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А зајачето, зајачето што претрча дали преживеало?
Преживеа ама ќе пропуштело 3-4 тренинзи од локалната лига за екстремно преживување во урбани средини.

Имено... од неофицијални извори после терапијата со еден децилитар вода и 4 лажици шеќер состојбата веднаш му се стабилизирала.

А зајачето, зајачето што претрча дали преживеало?

Константирано е дека зајачето е надвор од зивотна опасност и е со помали гребнатини.

Ке биде префрено на трауматологија.

За Кајгана од Манчестер Сијка Пиштолова.

Константирано е дека зајачето е надвор од зивотна опасност и е со помали гребнатини.

Ке биде префрено на трауматологија.

За Кајгана од Манчестер Сијка Пиштолова.
Море и Таска Балабанова може вода да ти носи.

Аcctic, еве ти социјална група, придружи се на своите истомисленици хејтери. Гледам дека некако најактивна е таа група :) Ама, ситење на туѓи несреќи воопшто не е убаво. Се ситевме на земјотресот во Грција, денес и нас не` задрма. Имавме среќа што кратко траеше. Сепак, ти/вие си знаете, нема право да ви се меша никој.

http://forum.kajgana.com/group.php?groupid=144

Што треба да значи ова дека ке ме згази афтобус на мојот 18-брзински Точак ?

ИЗВИНУВАЊЕ Се извинувам до сите подрзувачи на К.Роналдо и Ман.Утд за навредите кон него во моите постови.

Извинете ама беф под големи импресии кога ја отворав темата.

NOT. :baeh::pusk::drk::uvo:

Глупав!:uvo:

А коњчето на ферарито како беше изрезбано, да ти е кеиф да го играш. Со чоја одоздола, мераци. Ае една партија шах, Ангел си за шах?

Кристијано Роналдо, добитникот на Златната топка за 2008 година, доживеа претпладнево тешка сообраќајна несреќа.

Роналдо целосно го смачка предниот дел од својот скапоцен Ферари удирајќи во ограда во близина на аеродромот во Манчестер, но за среќа остана неповреден.

Португалецот е испрашан на лице место, а повеќе детали ќе се знаат откако полицијата ќе ја доврши истрагата.

Ах тава ѓубрето има срека :vozbud:

Хејтери против Роналдо РЕМЕТ ТУКА.:vozbud:
Хелоуууууууууууу Роналдо е човек не е монструм.И мене можеби не ми се допага играта на БОЛВАТА Меси ама пак не го врегам како ти Роналдо Педер...почит кон човекот...колку и да го мразиш не треба да посакуваш лошо...И незнам зашто е ова тема овде?да се ситат Хејтерите на Роналдо зашто доживеал собракајка? ц ц ц...ајде сега да отвориме тема за Џерард и за неговиот скандал...или за нештоо друго...

Не многу сериозно... и да пропушти само 2-3 сезони? Хмм а да погине цел тим и да пропуштат се?

На бронза сте вие двајца бе?

Па добро некој спомна смрт па затоа реков ништо сериозно. Кршење на нога би било доволно (како имењакот негов :) хихихи).

Иначе на роналдо ферарито се напраило сол,глејте
roncrashmain_702538a.jpg

Секој изгубен живот на некој спортист многу ме натажува и далеку од тоа дека сакам да им се случи нешто на играчите што ме нервираат макар да е и обична повреда. Да настрадаше Роналдо, Кака и Роналдињо ке немаа веќе конкуренција :)

не е за секого кола особено не Ферари

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom