Роналдо доживеа тешка сообраќајна несреќа

• Креатор на темата Креатор на темата Acctic
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Acctic

Диџеј во подем :)
Член од
8 јануари 2009
Мислења
97
Поени од реакции
6
Кристијано Роналдо, добитникот на Златната топка за 2008 година, доживеа претпладнево тешка сообраќајна несреќа.

Роналдо целосно го смачка предниот дел од својот скапоцен Ферари удирајќи во ограда во близина на аеродромот во Манчестер, но за среќа остана неповреден.

Португалецот е испрашан на лице место, а повеќе детали ќе се знаат откако полицијата ќе ја доврши истрагата.

Ах тава ѓубрето има срека :vozbud:

Хејтери против Роналдо РЕМЕТ ТУКА.:vozbud:

Ремет за сообраќајка? Па можел да загине, за човечки живот се работи. Каде ви е душата, луѓе? Такви работи ни на душманите не им посакувам.

И на крајот од краиштата, ти убил фамилија што го мразиш толку? Платен е да игра, па сега ако ја торпедирал твојата екипа, тоа му е работа :)

Ало, дали си нормален? И мене не ми е омилен лик типот, али сепак како можеш да се смееш на туѓа несреќа! Имал среќа што останал жив, а за ферарито мање - више, здравјето е најбитно.

Абе не зезај,иако го мразам многу,ама и на ѓаволот не би му посакал да умре а не на Роналдо.Добро што преживеал...да не преживеел ќе беше добро за Челси.

се зезам

за сакање не го сакам многу ама барем нека ми го даеше мене ферарито па ја ќе му го даев југоно дома да мават во ограда :) ај убо жив шо останал (кутрото ферари...)

абе може и јас не го сакам ама почетоков не ти треба...
сепак човек е ...:uvo:

Хм...

Па на толку курчење, редно беше да слупа и да фрли некое евро во ново возило. Поеба еднонеделна плата, голема работа. Што ке работи Ферари ако нема вакви како овај :wink:

без разлика на тоа дали го сакате или не, треба да сте многу одвратни луќе па некому (од завист) да му посакате несреќа, бидејќи нормално не сте загубиле ништо поради него!

За гревота човекот..добро е што преживеал.
Сега противнициве си рекле готово се куртуливме, ама Роналдо жив е пак ќе ги растура:)

Добро бе, шо ви даваат на вас жити бога?
Наместо веронаука, садизам да не ве учат во училиште?

Кристијано Роналдо, добитникот на Златната топка за 2008 година, доживеа претпладнево тешка сообраќајна несреќа.

Роналдо целосно го смачка предниот дел од својот скапоцен Ферари удирајќи во ограда во близина на аеродромот во Манчестер, но за среќа остана неповреден.

Португалецот е испрашан на лице место, а повеќе детали ќе се знаат откако полицијата ќе ја доврши истрагата.

Ах тава ѓубрето има срека :vozbud:

Хејтери против Роналдо РЕМЕТ ТУКА.:vozbud:
Значи кои ретардации шетаат по планетава, што толку ти згрешил бе?

Абе мене повеќе ми е за колата отколку за роналдо,роналдо има 100%Заштита 200%Сила!150%Брзина не може он туку така да умре он е ЃАВОЛ

не чини пријателе толку злорадост...

Абе мене повеќе ми е за колата отколку за роналдо,роналдо има 100%Заштита 200%Сила!150%Брзина не може он туку така да умре он е ЃАВОЛ

За колата му било:pos:
Ќе појде трипати на тренинг и оп ново Ферари.Башка, има уште 2-3 ѕверки во гаража тој:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom