-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Моментално си ја припремам собата за да си ја викнам мојата љубов на романтична вечера:
Распослав неколку ружи (без боцки, нормално) и цветови од ружи по креветот, наставав свеќички наоколу, 1-2 се ароматични, скоро секаде низ собава (не премногу), пуштив бавна, романтична музика и балади тивко да свират, скрив чоколаден прелив под перницата на креветот
и по некое милка чоколадце на бирото, имам подно греење (значи не мора креветот да е примарна цел)...
Jaс мислам дека многу пријатно ќе ја изненадам, затоа што незнае дека ќе одиме кај мене дома, а и нема да го очекува ова (така јас напраив, да не биде сумљиво
)
Ако има некој уште некој совет или критика, слободно нека ми пише :smir:
Распослав неколку ружи (без боцки, нормално) и цветови од ружи по креветот, наставав свеќички наоколу, 1-2 се ароматични, скоро секаде низ собава (не премногу), пуштив бавна, романтична музика и балади тивко да свират, скрив чоколаден прелив под перницата на креветот
и по некое милка чоколадце на бирото, имам подно греење (значи не мора креветот да е примарна цел)...Jaс мислам дека многу пријатно ќе ја изненадам, затоа што незнае дека ќе одиме кај мене дома, а и нема да го очекува ова (така јас напраив, да не биде сумљиво
)Ако има некој уште некој совет или критика, слободно нека ми пише :smir: