Роман на годината

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
3 финалистки годинава! Позитивно ме изненади професорката Никуљски, сега баш ќе мора да се чита романот. А и другите 2, секако. За прв пат по долго време немам ништо прочитано од финалистите.

Плус и рУмена испаднааааа :vozbud:. Те ти го Тони! :kuracc:

Исто!

На нечитано гласам за Калинче Малинче. Ми делува ко фина жена вака низ факултет што сум ја среќавал. :D

Кај Никуљски не ми се свиѓа насловот, како гатанка: ‘Ѕид ѕидосано, вар варосано, нигде ѕирка, ни проѕирка.’ Што е тоа дечиња? :pos:

А Кица веќе освои.

Мислам дека Никуљски ќе добие, слушнав многу добри пофалби за книгата.

Ај уште еднаш да си пробам среќа ако некој налета на „Балканвавилонци“ од Луан Старова низ групиве за книги да јави. Само таа ми фали од досегашниве добитници.

И ако некој знае начин за отстранување на лепакот од лепенките со цена што ги ставаат Литература. Откако ја отстранив лепенката, пробав со гребење, со ракија, влажна марамица и гајле нема, уште лепи. :(

Ај уште еднаш да си пробам среќа ако некој налета на „Балканвавилонци“ од Луан Старова низ групиве за книги да јави. Само таа ми фали од досегашниве добитници.

И ако некој знае начин за отстранување на лепакот од лепенките со цена што ги ставаат Литература. Откако ја отстранив лепенката, пробав со гребење, со ракија, влажна марамица и гајле нема, уште лепи. :(
Probaj bezboen lak za nokti ( onoj prosiren li jebi ga ne se sekavam kako se vikase ) ,na fakuktet imav prijatelka so mi pomagase so vakvi raboti na knigite i fotokopiite.
Ama da ne te nosam na dusa probaj malku na kose , da ne si unistis knigata.

Probaj bezboen lak za nokti ( onoj prosiren li jebi ga ne se sekavam kako se vikase ) ,na fakuktet imav prijatelka so mi pomagase so vakvi raboti na knigite i fotokopiite.
Ama da ne te nosam na dusa probaj malku na kose , da ne si unistis knigata.
Мрсна е корицава, ништо не и беше од ракија и влажни марамици, ваљда и од лак нема да и е, само нека помогне. :D

Ја видов некаде, Шон, озбилно ја видов. И ми текна на тебе, ама немаше како да ти пишам, форумов не работеше тогаш 2 месеци. Чекај, ќе побарам пак.
Автоматски споено мислење:

Малку чудно звучи, ама само бензин! Ништо друго не помага, ни ацетон, ни алкохол, ни ништо. Со се сум пробал. Ама со бензин пази да не се упие внатре. Инаку било каков лепак со бензин за секунда излегува од било каков материјал.

Ја видов некаде, Шон, озбилно ја видов. И ми текна на тебе, ама немаше како да ти пишам, форумов не работеше тогаш 2 месеци. Чекај, ќе побарам пак.
Автоматски споено мислење:

Малку чудно звучи, ама само бензин! Ништо друго не помага, ни ацетон, ни алкохол, ни ништо. Со се сум пробал. Ама со бензин пази да не се упие внатре. Инаку било каков лепак со бензин за секунда излегува од било каков материјал.
Баш ќе пробам утре со бензин.
А за Балканвавилонци, се надевам ќе налеташ пак и ќе работи форумот. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom