3 финалистки годинава! Позитивно ме изненади професорката Никуљски, сега баш ќе мора да се чита романот. А и другите 2, секако. За прв пат по долго време немам ништо прочитано од финалистите.
Плус и рУмена испаднааааа. Те ти го Тони!
![]()
Исто!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3 финалистки годинава! Позитивно ме изненади професорката Никуљски, сега баш ќе мора да се чита романот. А и другите 2, секако. За прв пат по долго време немам ништо прочитано од финалистите.
Плус и рУмена испаднааааа. Те ти го Тони!
![]()
Претставник на генералниот спонзор - Комерцијална банка.Кој е овој Баже Груевски од лево?
Probaj bezboen lak za nokti ( onoj prosiren li jebi ga ne se sekavam kako se vikase ) ,na fakuktet imav prijatelka so mi pomagase so vakvi raboti na knigite i fotokopiite.Ај уште еднаш да си пробам среќа ако некој налета на „Балканвавилонци“ од Луан Старова низ групиве за книги да јави. Само таа ми фали од досегашниве добитници.
И ако некој знае начин за отстранување на лепакот од лепенките со цена што ги ставаат Литература. Откако ја отстранив лепенката, пробав со гребење, со ракија, влажна марамица и гајле нема, уште лепи.![]()
Мрсна е корицава, ништо не и беше од ракија и влажни марамици, ваљда и од лак нема да и е, само нека помогне.Probaj bezboen lak za nokti ( onoj prosiren li jebi ga ne se sekavam kako se vikase ) ,na fakuktet imav prijatelka so mi pomagase so vakvi raboti na knigite i fotokopiite.
Ama da ne te nosam na dusa probaj malku na kose , da ne si unistis knigata.
Ја видов некаде, Шон, озбилно ја видов. И ми текна на тебе, ама немаше како да ти пишам, форумов не работеше тогаш 2 месеци. Чекај, ќе побарам пак.Ај уште еднаш да си пробам среќа ако некој налета на „Балканвавилонци“ од Луан Старова низ групиве за книги да јави. Само таа ми фали од досегашниве добитници.
И ако некој знае начин за отстранување на лепакот од лепенките со цена што ги ставаат Литература. Откако ја отстранив лепенката, пробав со гребење, со ракија, влажна марамица и гајле нема, уште лепи.![]()
Малку чудно звучи, ама само бензин! Ништо друго не помага, ни ацетон, ни алкохол, ни ништо. Со се сум пробал. Ама со бензин пази да не се упие внатре. Инаку било каков лепак со бензин за секунда излегува од било каков материјал.И ако некој знае начин за отстранување на лепакот од лепенките со цена што ги ставаат Литература. Откако ја отстранив лепенката, пробав со гребење, со ракија, влажна марамица и гајле нема, уште лепи.![]()
Баш ќе пробам утре со бензин.Ја видов некаде, Шон, озбилно ја видов. И ми текна на тебе, ама немаше како да ти пишам, форумов не работеше тогаш 2 месеци. Чекај, ќе побарам пак.
Автоматски споено мислење:
Малку чудно звучи, ама само бензин! Ништо друго не помага, ни ацетон, ни алкохол, ни ништо. Со се сум пробал. Ама со бензин пази да не се упие внатре. Инаку било каков лепак со бензин за секунда излегува од било каков материјал.