Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков натпревар играт Мелцер - Гофан :cuc:

Djokovic e car, go sedna onoj sto go drzi cadorot do nego i mu go dade rekwtot e toj go drzi cadorot.

Ja zabavuva publikata

Нишикори воопшто не е преценет, он има проблеми со повредите и физичката подготвеност. За мене он е поголем талент од Димитров, само што го јебат повредите. Тотално комплетен играч, секој удар го има, можеби му фали некој сантиметар али не е лош ни вака. Друга работа, Клизан не е воопшто наивен играч, не дека е реален овој резултат али сепак Клизан е одличен тенисер и лани ако ви текнува му скина сет на Надал тука во Париз. Нишикори очигледно не ја има залечено повредата од Мадрид... Кеи како што реков има буквално се, само останува да ја подобри кондицијата и да ги избегне повредите во иднина.
Tuka ne se slagame. Mene mi lichi na losha nedorazviena kopija na Djokovic. Dosaden stereotipen dvorachen behend i standard forhend. Go nema onoj wow faktor za mene.

Tuka ne se slagame. Mene mi lichi na losha nedorazviena kopija na Djokovic. Dosaden stereotipen dvorachen behend i standard forhend. Go nema onoj wow faktor za mene.
Па Ниши е баш втора верзија на Ноле, нормално сега за сега послаба од него. Зошто досаден? Ноле досаден ли ти е? Бекхендот му е ебење, да бидеме искрени, Надал не знаеше главата каде му е во Мадрид, прштеа бекхенди од сите страни, само штета за него повредата настапи на сцена и не можеше да издржи. За мене доста атрактивен играч е Ниши и пред се доста интересен за гледање.

Нишикори можеби не е нареден world no.1, но сепак моментално е еден од најталентираните тенисери и тоа константно го покажува. За мене од Димитров е доста подобар. Кеи и да поминеше со Клизан ќе испаднеше во некое од наредните кола, врза 2 мастерси по ред со одлични резултати, не можеше физички да издржи повеќе, затоа и дојде ова пораз.

А, Клизан нималку не е слаб играч, доста солиден е на земја кога е психички стабилен.

Uzivancija e melzer-goffin. Ona radi sto i go sakam RG najmnogu. Tipichna drama, vineri, servisi, auti kilometar daleku, se ama bas se sto treba da ima mech na zemjena podloga:)

Новак два пати по ред брејкнат од Соуса.:rolleyes:
Три пати :facepalm: Искрен да бидам се изненадив што Соуса успеа да земе три гема во еден од сетовите, иако да бидеме искрени Новак му го дозволи тоа, не дека Соуса е јак или слично. Само кај него едино нешто што ми се допаѓа е тоа што многу се бори, он колку и да губи трча ко луд, стенка, се дере, копа по теренот за да добие барем еден поен. Капа доле за тоа. Добра победа за Ноле во ужасни временски услови, со два пати прекинуван меч...

А сега ако послужи времето да го гледаме и другиот мајстор. :cool:

Uzivancija e melzer-goffin. Ona radi sto i go sakam RG najmnogu. Tipichna drama, vineri, servisi, auti kilometar daleku, se ama bas se sto treba da ima mech na zemjena podloga:)
Dobro be komentatorov na srpskiov eurosport, da komentirash tenis sekoja godina i da go narekuvash Goffin francuz? :facepalm:[DOUBLEPOST=1401117365][/DOUBLEPOST]
Три пати :facepalm: Искрен да бидам се изненадив што Соуса успеа да земе три гема во еден од сетовите, иако да бидеме искрени Новак му го дозволи тоа, не дека Соуса е јак или слично. Само кај него едино нешто што ми се допаѓа е тоа што многу се бори, он колку и да губи трча ко луд, стенка, се дере, копа по теренот за да добие барем еден поен. Капа доле за тоа. Добра победа за Ноле во ужасни временски услови, со два пати прекинуван меч...

А сега ако послужи времето да го гледаме и другиот мајстор. :cool:
:cool:

Каква разлика во играта на Надал во однос на претходните турнири :confused::eek:

Aбе па и Џинепри што е еден доказ за тоа во каква форма е Надал, што да ти расправам.
Тешка мизерија е, ако освои гем овој амерот против Надал, како да го освоил турнирот ќе му значи.
Дно дна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom