- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.592
- Поени од реакции
- 119.660
Надал на Сузан Ленглан
Вавринка на централен, исто и Корне, а Рафа на втор терен, ебате кретенските организатори.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби поради ова:Надал на Сузан ЛенгланВавринка на централен, исто и Корне, а Рафа на втор терен, ебате кретенските организатори.
Na paceri kako berdych, nishikori, isner i kompanija nikad ne treba da igrash na gren slem. Katastrofa Nishikori. Ova e bash udar i vrakanje vo realnosta za nego. Zavrshi momentalniot blesok za nego.Eдинствена шанса да го фатам Нишикори е да го предај мечот и да ми се рачуна 1 коеф. - feeling hopeless![]()
Нишикори воопшто не е преценет, он има проблеми со повредите и физичката подготвеност. За мене он е поголем талент од Димитров, само што го јебат повредите. Тотално комплетен играч, секој удар го има, можеби му фали некој сантиметар али не е лош ни вака. Друга работа, Клизан не е воопшто наивен играч, не дека е реален овој резултат али сепак Клизан е одличен тенисер и лани ако ви текнува му скина сет на Надал тука во Париз. Нишикори очигледно не ја има залечено повредата од Мадрид... Кеи како што реков има буквално се, само останува да ја подобри кондицијата и да ги избегне повредите во иднина.Nishikori e precenet kako i Raonic. Lesno e da tepash na mastersi po 2 seta i da imash blesok povremen ama a dojde Gren slem ke se iskaka.