Roland Garros 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке го освои Roland Garros 2016?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 44 54,3%
  • Енди Мареј

Гласови: 12 14,8%
  • Рафаел Надал

Гласови: 20 24,7%
  • Роџер Федерер

Гласови: 7 8,6%
  • Кеи Нишикори

Гласови: 6 7,4%
  • Некој друг

Гласови: 5 6,2%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 12 14,8%
  • Симона Халеп

Гласови: 3 3,7%
  • Гарбин Мугурза Бланко

Гласови: 3 3,7%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 9 11,1%
  • Некоја друга

Гласови: 5 6,2%
  • Кур ќе освои Новак.

Гласови: 6 7,4%

• Вкупно гласачи
    81
Статус
Затворена за нови мислења.
Соуса јакиот земјаш ни сет не зема.

Добар бекендот кај Надал, добро издание до сега.

Novak so onaa mizerna istostena igra kako 5 set da e ne zasluzva da osvojuva RG ...ako sum negov fan ama ne zasluzva momentalno Rafa briljira

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Надал денеска перфектен, ама буквално перфектен.

Novak so onaa mizerna istostena igra kako 5 set da e ne zasluzva da osvojuva RG ...ako sum negov fan ama ne zasluzva momentalno Rafa briljira

Нема да ни пишеш некој тип за денес?

So glata v zid denes gi igram b.tomic pobeda konecna g.g lopez + 4.5 pa ke vidime

Иначе има ли некој приметено Рафа и денеска и со Грот колку косо стои кога сервира на предност страната. Ова првпат го гледам да го прави, веројатно за да биде поефективен слајсот што го има при сервисот и да го исфрли противникот од поле.

B.CORIC mn odvraten mi e (da si kazam ) gi zamraziv site hrvatski teniseri samo zatoa so komentatorot na sport club mn gi velici

B.CORIC mn odvraten mi e (da si kazam ) gi zamraziv site hrvatski teniseri samo zatoa so komentatorot na sport club mn gi velici

Да де, оти овие на Еуроспорт многу се реални кога игра Џокович.

Brace yourselves „Новак сељак ја удри мрежата“ коментари are coming.

Ако Хрвативе ги величаат, шо треба да се каже за коментаров на Србинов на Еуроспорт пред 3,4 минути.
"Дарцис игра меч живота дефинитивно" , дека му земал 5 гема на Новак?
А тоа шо го има тепано Надал 3-0 на Вимблдон помал успех е :D
Извини на вонсерискиов што му зема 5 гема треба сите ѕвезди да му се наклонети, најтешка работа на светот тоа е, треба реален да биде да гледа малце дека "миленикот" негов игра далеку од некоја оптимална форма, нека види само број на неизнудени и јасно ќе му стане.
Ама ете ти "објективност" на ниво.

Hrvatite da gledas mec na Mahut - WAwrinka primer ke ti zborat kako lucic baroni ja tepala ne znam ti koja kako KArlovic za zal ispadnal od 2 ro kolo kako se nadevat deka Cilic mozi do finale itn bull shit so nemat vrska so mecot koj so go sledis i koj treba da go komentira celo vreme raspravaat za nivnite teniseri i fostignuvanja so me zdobole

И србиве си ги величаат нивните ама хрватите се нај самобендисан народ ..Значи ако пренесуваат јавање на коњи на СК коментаторот кажува дека Тони Кукоч у слободно време јавал коњи или дека на Дамјан Рудеж омилено животно му е коњ.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom