Roland Garros 2012

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2012?

• Рафаел Надал

Гласови: 40 48,2%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 25 30,1%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 24,1%
  • Енди Мареј

Гласови: 2 2,4%
  • Томаш Бердих

Гласови: 3 3,6%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 1,2%
  • Марија Шарапова

Гласови: 13 15,7%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 7 8,4%
  • На Ли

Гласови: 2 2,4%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 8 9,6%
  • некој друг кај мажите

Гласови: 1 1,2%
  • некој друг кај жените

Гласови: 3 3,6%

• Вкупно гласачи
    83
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Аууу се предозирав со тенис деновиве. Ај уше некој ден :)

Не ми ја спомнувај, какви коефициенти се фатив и на 1,10 се отепав. Каква актуелна шампионка е тоа, да изгуби 6-0 во решавачки трет сет. Срамота.

Рафа изглеа ќе го смети Монако најубедливо во однос на останатите тројца претходно :D

Не очекував оваков резултат од Монако, ме разочара ептен, никаков отпор да не се пружело.
Па и Надал секоја можна и невозможна топка ја стига.

Не очекував оваков резултат од Монако, ме разочара ептен, никаков отпор да не се пружело.
Па и Надал секоја можна и невозможна топка ја стига.

Ах да играше против Раониќ сигурно ќе изгубеше сет, и многу повише ќе се испотеше.. Никаква игра од Монако. :sick:

Па може и не ги утнав сите досега:pos:

Аман бе, го уклучив Надал кога губеше 2-1 во гемови....

А таман Новак сакаше да подигне споменик на Монако во Белград, дека овој ќе го елиминира Рафа и на тој начин Новак (кој вчера играше слабо заради времето) ќе го освоеше РГ!

Тешко на тој што му се нашол на патот на Надал овде.

Не мораше вака да тепа, сеа од MaxTV ставиле PIN и на Евроспорт исти како онај за 18+ каналите. На сред бел ден такви содржини :D

Мареј изгледа ќе си тепа 3-1 :)

А таман Новак сакаше да подигне споменик на Монако во Белград, дека овој ќе го елиминира Рафа и на тој начин Новак (кој вчера играше слабо заради времето) ќе го освоеше РГ!
Немој да ми кажеш дека ова го кажал српски коментатор?:pos:

Ах колку ми е криво што не бев во можност да го гледам Рафа. Едноставно го убил според резултатов. Давајте некои линкови.

Туку ова Мареј пацер бе. Пак ли ќе ја врти? Таман си реков ќе фатам конечно тенис, го играв Гаске 1... :mad:

Немој да ми кажеш дека ова го кажал српски коментатор?:pos:

Ou yeaaaah :pos: не ми се веруваше што слушнав :vozbud:.А баш по подолго време пуштив со срспки коментатори да гледам пошто интернетот ми е слаб за стрим деновие и прснав од смеење

Не се до толку па ти ...

Ou yeaaaah :pos: не ми се веруваше што слушнав :vozbud:.А баш по подолго време пуштив со срспки коментатори да гледам пошто интернетот ми е слаб за стрим деновие и прснав од смеење
Ете видиш, до толку се...:icon_mrgr:

Знаете што е малер? Да ја чекаш само Бостон и да излезе нерешено. НЕМОГУЧЕ!:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom