С
сашенко
Гостин
Абе озбилно, така кажа. Ако не забраам за Вимболдон ке ги снимам и ке напраам едно убаво видео да се посмееме хахаНе се до толку па ти ...
Абе озбилно, така кажа. Ако не забраам за Вимболдон ке ги снимам и ке напраам едно убаво видео да се посмееме хахаНе се до толку па ти ...
Кога го изјавиле тоа, на мечот Надал - Монако?Ете видиш, до толку се...
Кога го изјавиле тоа, на мечот Надал - Монако?
Па за споменикот што има смешно, кој не би напраил споменик на некој кој би го елиминирал Надал.
Јас немам поим. Немав можност ништо да гледам денес. Еве дечкиве гледале, они ќе кажат на кој натпревар ја треснале зелената.Кога го изјавиле тоа, на мечот Надал - Монако?
Па за споменикот што има смешно, кој не би напраил споменик на некој кој би го елиминирал Надал.
http://www.rolandgarros.com/en_FR/multimedia/index.htmlДајте бе Хајлајтс од газењето на Рафа. На училиште бев упм.
Вимблдон се емитува на Спорт Клуб, а таму коментаторите се одлични така да џабе ќе праиш компилација од киксови на коментаторите.Абе озбилно, така кажа. Ако не забраам за Вимболдон ке ги снимам и ке напраам едно убаво видео да се посмееме хаха
И на ЕуроСпорт и на Спорт Клуб има киксови, на Гробар мкд кога му зборев за тие од Спорт Клуб ми беше маубетотВимблдон се емитува на Спорт Клуб, а таму коментаторите се одлични така да џабе ќе праиш компилација од киксови на коментаторите.
Многу мали се киксовите таму. И на Спорт Клуб се пристрасни кон Ноле, ама се даааалеееку по професионални од ове говеда на Еуроспорт.И на ЕуроСпорт и на Спорт Клуб има киксови, на Гробар мкд кога му зборев за тие од Спорт Клуб ми беше маубетот
Kикс не е ако си го форсираш тенисерот од својата земја.И на ЕуроСпорт и на Спорт Клуб има киксови, на Гробар мкд кога му зборев за тие од Спорт Клуб ми беше маубетот