Roland Garros 2012

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2012?

• Рафаел Надал

Гласови: 40 48,2%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 25 30,1%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 24,1%
  • Енди Мареј

Гласови: 2 2,4%
  • Томаш Бердих

Гласови: 3 3,6%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 1,2%
  • Марија Шарапова

Гласови: 13 15,7%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 7 8,4%
  • На Ли

Гласови: 2 2,4%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 8 9,6%
  • некој друг кај мажите

Гласови: 1 1,2%
  • некој друг кај жените

Гласови: 3 3,6%

• Вкупно гласачи
    83
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Кога го изјавиле тоа, на мечот Надал - Монако?
Па за споменикот што има смешно, кој не би напраил споменик на некој кој би го елиминирал Надал.:D

Така кажа кога Монако имаше 15-30 на сервис на Надал во 1 сет кога Монако имаше 2-1 во гемови, а и дека споменик треба да му направи Федерер на Содерлинг!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кога го изјавиле тоа, на мечот Надал - Монако?
Па за споменикот што има смешно, кој не би напраил споменик на некој кој би го елиминирал Надал.:D
Јас немам поим. Немав можност ништо да гледам денес. Еве дечкиве гледале, они ќе кажат на кој натпревар ја треснале зелената.:icon_lol:

А

Анноун

Гостин
Браво Надал , 17-0 нула во гемови му прави на Монако , а кога го чекав андер за 100 евра да излезе со Шванк дрванаријата , сто гема му земаа. :mad:

На мори , Ли мори !!! :eek:
Ништо не остана која овие жениве , арно Шарапова помина некако.

L

Löwe

Гостин
Дајте бе Хајлајтс од газењето на Рафа. На училиште бев упм. :mad:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.396
Поени од реакции
113.878
Што ли му се задеси на Монако?
Со ваков Рафа тешко на тие што ќе му се најдат на патот.

L

Löwe

Гостин
Ќе си се прошета Рафа само до рекордната 7ма РГ титула.

*освен ако НЕДАЈ БОЖЕ се повреди

Член од
23 август 2010
Мислења
39.396
Поени од реакции
113.878
Абе озбилно, така кажа. Ако не забраам за Вимболдон ке ги снимам и ке напраам едно убаво видео да се посмееме хаха
Вимблдон се емитува на Спорт Клуб, а таму коментаторите се одлични така да џабе ќе праиш компилација од киксови на коментаторите. :)

С

сашенко

Гостин
Вимблдон се емитува на Спорт Клуб, а таму коментаторите се одлични така да џабе ќе праиш компилација од киксови на коментаторите. :)
И на ЕуроСпорт и на Спорт Клуб има киксови, на Гробар мкд кога му зборев за тие од Спорт Клуб ми беше маубетот

L

Löwe

Гостин
И на ЕуроСпорт и на Спорт Клуб има киксови, на Гробар мкд кога му зборев за тие од Спорт Клуб ми беше маубетот
Многу мали се киксовите таму. И на Спорт Клуб се пристрасни кон Ноле, ама се даааалеееку по професионални од ове говеда на Еуроспорт.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Kикс не е ако си го форсираш тенисерот од својата земја.
Спорт Клуб, поточно коментаторите за тенис, без дилема се најдобри на Балканот, од секоја гледна точка.

P

PewDiePie

Гостин
На еуроспорт се едноставно ретардирани србенди коментаторите,што може да се очекува од такви луѓе ?

Инаку ВТА делов од роланд гарос ми е срање,се некои испукотини од источна европа :facepalm:

Порано беше поквалитетен женскиот тенис со Клајстерс,Жастин Анин,сестрите Вилијамс,Морезмо.
Сега е чисто срање не ни вреди да се гледа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom