Nickelback вредат![]()
Па и coldplay ако може да се клалсифицираат како рок бенд

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nickelback вредат![]()
Coldplay се повеќе по алтернативниот рок. Не се слуша типичното рокерско во нивните песни (гитарата скоро и ја нема). Дури се среќава и пијаното - во песната Clocks. Незнам неможам баш да ги класифицирам Coldplay ама ги слушам, имаат добри песниПа и coldplay ако може да се клалсифицираат како рок бенд![]()
Coldplay се повеќе по алтернативниот рок. Не се слуша типичното рокерско во нивните песни (гитарата скоро и ја нема). Дури се среќава и пијаното - во песната Clocks. Незнам неможам баш да ги класифицирам Coldplay ама ги слушам, имаат добри песниНивната музика ми е за chilling
Jack White од The White StripesОсвен тоа некој нека ми наведе еден лидер на денешен бенд ( мислам на бендови кои се појавиле овие десетина години) кој ви оставил впечаток со својата харизма, талент и бунтовност? Постои ли денес таков човек?
Освен тоа некој нека ми наведе еден лидер на денешен бенд ( мислам на бендови кои се појавиле овие десетина години) кој ви оставил впечаток со својата харизма, талент и бунтовност? Постои ли денес таков човек?
Nickelback вредат![]()
Драго ми е што го спомна Дејв. Многу го почитувам човекот, талентиран музичар и богами човек без срам. Сепак Фу Фајтерс споредено со Нирвана има недостатоци. Еден од главните фактори е што Дејв е веќе стар. Мислата ми е, колку и да се квалитетни музичари како Дејв и Еди Ведер, не може да очекуваме луѓето уште да беснеат на сцена како некогаш, да подигнуваат бунт итн итн. Тоа би требало да го прават новите рок ѕвезди. Еве на пример, ми дојде на памет Muse како бенд. Одличен бенд се? Ама знаете каде најчесто ќе го најдете Мет Белами овие години? Во таблоидите, под рака со жена му Хадсон. Сериозно се прашувам кога Мет стана таблоидна личност, а при толку убава музика може да биде глас на една генерација.Исто така вреден за спомнување е и Dave Grohl.Член во Нирвана, фронтмен на Фу Фајтерс, пејач и мулти-инструменталист.