РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
заборавив да го кажам и Игор Жо од Oblivion...језда ги неам слушано нив, он свири и во Гримус а таму прави партал. И тој може комотно да ја земе гитарата.

некој читал википедија :)

Патем, Blind дали тоа јас не прочитав дека серпентин настапуваат или стварно не пишува?

јас мислам дека од публика ке тепаат BTH

Ќе имало една вечер каде што тие ќе го промовираат албумот ...

До кај бефме со збиранкава за на рокфест за на 20 :pipi:

Ја мислам овие зевзециве ќе тепаат од жири FullStop
А од публика или амброз или БТХ

Ama takvite uspevaat ima koj da gi butka.
pa sea jbg...so da se prai nemoes niso da smenis tuka koj kako si ja naredil rabotata...a na kraj kraeva i ima pubika koja i se svigja toa so go svirat oni a nie mrcime zs nas ne ni se svigja kako so i oni nas nemozat da ne svatat kako svirime vakvi "gluposti" ednas bas neznam kako se pogodiv so toj edniot gitarist u park i mi zborese kao mozam da slusam kreator toa sranje bilo samo derenje gitarite bez vrska a u...jes da se e do vkus kako sto vikam segde...i mene mi e on bez vrska toa on so go sviri pa nikomu niso...

valjda 150 ko i uvek...mada use ne sum videl plakati taka da ne e 100% sigurno

Очекувам пак како лани да победи некој бенд. Изгледа ке биде бендот кој пее на Албански. Гледам така се и мислењата на другите. Али пак сите знаат дека победникот од публиката е вистинскиот победник.

Очекувам пак како лани да победи некој бенд. Изгледа ке биде бендот кој пее на Албански. Гледам така се и мислењата на другите. Али пак сите знаат дека победникот од публиката е вистинскиот победник.
i ja mislam deka kje pobedi bend:wink:

Не се фејк генерејшн! Они се ГЕЈ ПЕНЕТРЕЈШН!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom