Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
некој читал википедија
Патем, Blind дали тоа јас не прочитав дека серпентин настапуваат или стварно не пишува?
јас мислам дека од публика ке тепаат BTH
U pravo si imaat i debeli vrski.Se pravat mangupi do koska ne za dzabe edniot gitarista sviri nov Gibson SGGAY Generation беа срање,ама коа мама и тато имаат џеб до колена...
so saka neka sviri koa negi biva ne gi biva...U pravo si imaat i debeli vrski.Se pravat mangupi do koska ne za dzabe edniot gitarista sviri nov Gibson SG
Ama takvite uspevaat ima koj da gi butka.so saka neka sviri koa negi biva ne gi biva...
pa sea jbg...so da se prai nemoes niso da smenis tuka koj kako si ja naredil rabotata...a na kraj kraeva i ima pubika koja i se svigja toa so go svirat oni a nie mrcime zs nas ne ni se svigja kako so i oni nas nemozat da ne svatat kako svirime vakvi "gluposti" ednas bas neznam kako se pogodiv so toj edniot gitarist u park i mi zborese kao mozam da slusam kreator toa sranje bilo samo derenje gitarite bez vrska a u...jes da se e do vkus kako sto vikam segde...i mene mi e on bez vrska toa on so go sviri pa nikomu niso...Ama takvite uspevaat ima koj da gi butka.
i ja mislam deka kje pobedi bend:wink:Очекувам пак како лани да победи некој бенд. Изгледа ке биде бендот кој пее на Албански. Гледам така се и мислењата на другите. Али пак сите знаат дека победникот од публиката е вистинскиот победник.
i ja mislam deka kje pobedi bend:wink: