РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Море сега се прекрстиле. Бастиан се викаат.

Абе заебете ги тие шупаци...
Него да се вратиме на муабетот,шо мислите која ќе биде најнапната вечер???
Според мене 3 април...

Абе заебете ги тие шупаци...
Него да се вратиме на муабетот,шо мислите која ќе биде најнапната вечер???
Според мене 3 април...
Да да и јас исто пособено за бендот Oblivion:vozbud::vozbud:.Најверојатно ќе сум Скопје тогаш:vozbud::vozbud:

Абе не се само oblivion,3 април:
1.Skullcrush - Bitola
2.The Author - Ohrid
3.Capital Punishment - Skopje
4.Warnament - Tetovo
5.Oblivion - Struga

Тие првите ги зборат добри биле,2 се ѕверки(јаки песни имаат),3 капиталциве ги знам не се лоши(иако не верувам дека ќе влезат),4 исто така се збори дека се ѕверки а и за обливион...

Ќе да буде жустро:)

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ПАЗИТЕ РЕВИЈАЛНА ВЕЧЕР:
10 APRIL (revijalna vecer)

1.S.O.F.A.R.
- Skopje
2.
Vandal - Kumanovo
3.
Serpentine Fire - Skopje
4.
DFL - Skopje

11 APRIL (finale)

GOSTI
Storm - Skopje

ЛУДИЛА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

VANDAAAAAAAAAAAAAAAAL BITCHES!!!! ЕЕееј од коа ги неам слушнато нив...уствари па од ланскиот рок фест. Ќе биде мрсно.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ПАЗИТЕ РЕВИЈАЛНА ВЕЧЕР:
10 APRIL (revijalna vecer)

1.S.O.F.A.R.
- Skopje
2.
Vandal - Kumanovo
3.
Serpentine Fire - Skopje
4.
DFL - Skopje

11 APRIL (finale)

GOSTI
Storm - Skopje

ЛУДИЛА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Excelleeeeeent! ДФЛ, а машала и black металче ќе има, мерациииии...

Serpentine Fire ке настапат чисто онака као гости на Рокфест 2009,промоцијата веќе бидна во Кастро...

VANDAAAAAAAAAAAAAAAAL BITCHES!!!! ЕЕееј од коа ги неам слушнато нив...уствари па од ланскиот рок фест. Ќе биде мрсно.

Вандал неам слушнато за нивна свирка од Мораториум III. Шо прааат тие уште работат или ...

А се знае колку точно ќе биде картата за влез???
Ако знае некој нека пише.Фала однапред:smir::smir::smir:

Вандал неам слушнато за нивна свирка од Мораториум III. Шо прааат тие уште работат или ...
Поима неам...јас последен пат ги слушав на ланскиот рок фест. Тогаш победија Џенерејшн од жири а Вандал од публика. И како што тераа свирки нив ги неамаше а луѓе ми кажуваа као демек зашто Џенерејшн тепале на рок фест веќе немало да се пријавуваат на натпревари...колку е точно поима неам (мене ми е малце глупо...кај нас само натпревари има...чисто свирки многу ретко има за жал). Пак ќе кажам незнам колку е тоа точно ама се надевам почесто ќе ги глеам и нив и Holocaust.

А се знае колку точно ќе биде картата за влез???
Ако знае некој нека пише.Фала однапред:smir::smir::smir:
150-фче бе шефе се знае.Константна цена е....

Леле, богами ревиалнава ќе биде коска:vozbud:

Абе не е само ревијалната,на 20 и некој коа ќе бидат БТХ и амброз и това ќе биди јако...

Абе овие СОФАР шо свират????

Saint Of Fear and Rage сe блекери, а во нивниот состав е и женски goth вокал. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom