РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо,ништо небива вака...
Ајмо кој е за собиранка нека каже.Ајде оште 8 дена:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Абе томи ја знам дека BTH се мелодикдед-дет...за пауер не сум слушнал до сеа...:toe:
Новиот матријал им е апла пауер :) иначе и на мајспејс им пише дека имаат повер у нив :)

за 26ти и за 3ти јас сум за собиранка :)

Новиот матријал им е апла пауер :) иначе и на мајспејс им пише дека имаат повер у нив :)

за 26ти и за 3ти јас сум за собиранка :)
pa ne samo novite eve i palin of desire...staj te i clean vokal cist power e....inace ke svirime novi raboti ke viijte;)

Еј ја има ли некој таа песната од тие типците "роки ме заеба роки ми даде трефче", мп3 формат...(знам дека замарам)

Еве јас со мало закаснување. Јас сум у Capital Punishment, ритам гитаристот. Ќе свириме на 3ти април. Свириме некој треш измешан со хардкор, иако иаме многу експериментални ствари xD Како на пример интрото, коешто ни е на проФил :) Ве поканувам еве јавно, сите да дојдете, ќе биде закон, се надевам :)

Ако имате доста хардкор примеси во вашиот звук тогаш дефинитивно мојот глас ќе отиде во вашата кутија:))))

Ја ќе додаам дека ако имате хардкор примеси, мојот глас нема да иде за вас х) Не сакам харкор ич :smir:

Неможе сеа вака,уште непочнало гласови да собирате...:):)Маркоо џабе се мучиш,никој ја нема

Неможе сеа вака,уште непочнало гласови да собирате...:):)Маркоо џабе се мучиш,никој ја нема
Ja ja имаВ! Ја избришав! У телефон ја имав :) Така да можно е некој од мое друштво да ја има :)

Еве јас со мало закаснување. Јас сум у Capital Punishment, ритам гитаристот. Ќе свириме на 3ти април. Свириме некој треш измешан со хардкор, иако иаме многу експериментални ствари xD Како на пример интрото, коешто ни е на проФил :) Ве поканувам еве јавно, сите да дојдете, ќе биде закон, се надевам :)

www.myspace.com/capitalpunishmentmk

Сакаме боље снимки....ебаго!!!! :)
Не за друго ептен лошо се слуша. И со среќа на рок фест. Ја само незнам како ќе го изведам тоа на 26ти.... да му се невиди секогаш тој чкарт денот на рок фест ставаа бендови шо ама ич не ме интересираа..бива ли сеа вака.

Напрајте боље снимки....ебаго.
Не за друго ептен лошо се слуша. И со среќа на рок фест. Ја само незнам како ќе го изведам тоа на 26ти.... да му се невиди секогаш тој чкарт денот на рок фест ставаа бендови шо ама ич не ме интересираа..бива ли сеа вака.
mn ednostavno ke does ke cues i ke si odis:pos2::pos2:
mala sala :P
a inace nie trebase na 20ti da bideme ama baravme da ne premestat zs edna po druga svirka trebase nie da svirime...bed moment...

Сакаме боље снимки....ебаго!!!! :)
У капитал панишмент бубањот ич не ми се свиѓа! Ептен е монотон и мутав! А гитарата и вокалот ми се океј :)

Еј вокалчето е ептен закон...
А антиталенат кај имате свирка на 20????Кастро:):):)

neame svirka na 20ti trebase da svirme na rok fest na 20ti prvata vecer ali baravme da ne premestat i ke bide na 26ti

Епа прашува другата свирка каде ви е. Мене ми рекоа нешто дека на 20ти изглеа од 3 саат попладне ќе имало некоја свирка на школка...што како и до кога незнам ако некој знае нека каже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom