РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЕЈ 26 е четврток,на макјка им у централно подрачеј ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј

ЦЦЦЦЦЦ ОРГАНИЗАЦИЈА 0,НАЈДОБРИТЕ БЕНДОВУ У РАБОТЕН ДЕН...
Пуци знаеш дека Ташакот лупа сеа за Амброз? Кај нас у гаража имаат проби...

овој шо пее баш добро пее... и ноти погодуе и све... само гласот може да го смени. Дикција све тоа само за на Пинк е.

Koj ja pamti 2008 na rokfest znae deka bese zakon:)))

на 3 април покољ ќе е ........Warnament i Oblivion vo edna vecer:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ееее тек се видов дека 16-ти паѓа у четврток.Ти тиииииит никаквата организација.
Не идам у школо ако треба ама на 26 морам да одам.Фала богу барем 3-ти е петок:uvo:

ееее тек се видов дека 16-ти паѓа у четврток.Ти тиииииит никаквата организација.
Не идам у школо ако треба ама на 26 морам да одам.Фала богу барем 3-ти е петок:uvo:
А чекај како се вклопува 16 со распоредот???

Не знам точно кој ден, но знам дека еден бар морам да одам. 26ти е четврток....и некако не ми се совпаѓа....али ќе видам што ќе направам има да биде СУПЕР :)

Еве јас со мало закаснување. Јас сум у Capital Punishment, ритам гитаристот. Ќе свириме на 3ти април. Свириме некој треш измешан со хардкор, иако иаме многу експериментални ствари xD Како на пример интрото, коешто ни е на проФил :) Ве поканувам еве јавно, сите да дојдете, ќе биде закон, се надевам :)

www.myspace.com/capitalpunishmentmk

Еј интрото не да ви е тапа човече:):)
Се надевам добра атмосфера ќе направите,позз до Владе:wink:

Абе ќе прајме собиранка????

Еј интрото не да ви е тапа човече:):)
Се надевам добра атмосфера ќе направите,позз до Владе:wink:

Абе ќе прајме собиранка????

Важи, ќе го поздравам Владо. Иначе за интрото онака пеер го напраиФме за заебанција :) А за собиранка, можеме да се збереме Кајганџии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom