Rogers Cup 2015 Montreal & Toronto

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Montreal 2015?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 6 35,3%
  • Енди Мареј

Гласови: 2 11,8%
  • Стан Вавринка

Гласови: 0 0,0%
  • Кеи Нишикори

Гласови: 1 5,9%
  • Томаш Бердих

• Марин Чилич

• Рафаел Надал

Гласови: 6 35,3%
  • Милош Раониќ

• некој друг

• Вкупно гласачи
    17
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А што се случило? Слушнав дека нешто треснал Киргиос еве и читам, ама сите видеа се отстранети и не ми е баш јасно .. Може некој накратко да пише ? :D:D

А што се случило? Слушнав дека нешто треснал Киргиос еве и читам, ама сите видеа се отстранети и не ми е баш јасно .. Може некој накратко да пише ? :D:D
Кирјос до Вавринка: Кокинакис спиеше со твојата девојка!

Најбитното за Рафа во мечот против Јужни е што ниеднаш не го изгуби сервисот.Се враќа формата полека полека!

Првата сериозна пречка за Надал вечерва, Кеи Нишикори. Сосема изедначен дуел, како што говорат и кладилниците 1.90 и на двете страни, дури моментално паѓа квотата во корист на Нишикори и тој е благ фаворит. Искрено се надевам дека Рафа може да победи и тоа би му била многу голема самодоверба во пресрет на останатите турнири, посебно за US Open.

Абе Ерани ја победи Азаренка, ова минијатурново игра со Цуренко и после укрстуваат со Симона/Агњешка ако игра Ерани финале ке се убијам. :D

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

kopile e gadov tesko, epten me nervira abe molam gospod da se padnat na AO i ovoj mamata u picka da mu ja ebe da go otvori ko pasteta od 15 dinari na odmor u ljubanista, kakvo lajno od covek ej, dzabe i potencijal i sve gomno e. Pa i brat mu i majka mu, abe idete lovete gazeli be vi ebam domorodcite, mislam deka ke jade drasticna kazna kaj i da e, ke go trgnat od turniri, moze i od nekoj slem, sponzori ke gubi. Greota e sto ja ruga Avstralija, i sve tenisko sto izleglo od tamu, ubavo nekoj pisa ponazad za nekoja od tamu sto rekla nek se goni od tamu kaj sto dosol.

When it's past your bedtime and you've spent all your Ajde-power in the last match @AnaIvanovic match stats
CMVyFzKWUAAsxP6.png

The ATP announces an additional fine for Nick Kyrgios and serves him a "Notice of Investigation."
CMU5rMSUwAURXtk.jpg

Arash Madani ‏@ArashMadani 23h23 hours ago
Djokovic mentoring younger guys on tour. Why? "What’s the sense in not sharing with new, young players who want advice to make them better?” If I can someway be helpful, I’m happy to do that. Not going to tell them what to do, but I’ll share what helped me.

Сега гледам дека Дона, Ник и Стен се сите под договор со Јонекс, како ли ке изгледа кампањата на Јонекс сега. :D

Првиот сет 7 размени на 9+ удари 6-1 за Шарди, а најбитната ја доби Џон, од каде му е силата алал му вера...Атланта,Вашингтон,Монтреал, секоја чест.

Ебати АТП дебилите, па скини му 2-3 турнири да не игра, го заболе него за 10 000 $..................

Овие дебиливе сега најдоја да играат маратон долг 17 сати, баш кога сакам што порано да ги гледам мечевите на Ноле и Рафа.

Џон моментално живее од сервисот само, се жали на подлактицата, коленото, грбот практично се распаѓа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom