Roger Brothers - во наши раце

Леле, ги гледав на телевизија вчера.Невидена катастрофа се!!!!
Еден од тие тројцата се обидува да го копира Сwаткар4е:tapp::tapp:

Девојките ваши во наши раце се:uvo::uvo:

Им треба едно перење на мозоците... Ако воопшто ги имаат... :pos2::pos2::pos2:

Имаше и некој друг пишано на Ју-тјубот,како може да го серат народот во песната,и после да сакаат да бидат сакани?

Иако,ова е повеќе реторичко прашање,се сомневам дека они воопшто имаат појма што пеат.
Најдобриот дел е вметнувањето на копиљот,после неговиот рап,и нивниот почнува да изгледа добар :icon_lol:

Леле, ги гледав на телевизија вчера.Невидена катастрофа се!!!!
Еден од тие тројцата се обидува да го копира Сwаткар4е:tapp::tapp:

Девојките ваши во наши раце се:uvo::uvo:

Ne go kopira toa slatkar go pee iseceno e i umetnato vo pesnata. Si misles David moze da ima takov glas pfff

10 страни... машала машала, популарни да ти биле дечкиве меѓу форумскава популација.

Ај за убо за арно, јас мислам спешл гест старс да ги викниме на роденденот :vozbud:

хаха да и пола форумџии да си одат... јас мислам андреев да го викниме со ревија да ни дојдит:helou: нот!

Идиоти се ама се бар мали идиоти. Кој е изговорот на Џеј Џеј (Јунит), сВрБчак, братот-со-капа-постојано-што-е и меќиќиќи? :pipi:

Дечкиве често ги глеам во палата и навидум фини,културни ми изгледаат вака меѓу друштво да може не се дигаат многу многу.За надвор не можам да кажам нормално дека се праат манги барем така викате.
10 страни напраивте 10 страни јадење го*на.Имрзам коментари во стилот леле овие се за тепање,шо би им напраил.Шо ќе постигнете бе ако ги истепате,случјано да не сеповлечат?Дефинитивно ги мрзам како пеат,лоши песни ама па нивни пари нивни желби ние нема што да збориме.И вие да имате пари ќе направите нешто и ќе се бунат некоии.Па тоа едни сакат едни мрзат.Така во овој случај едни ги сакаат други мрзат.
Има женски шо ги сакаат(што гледаат во нив бог знае-ќе да се парите во прашање).И што сум приметил па цело дружво ѕвезди на главата.
Така никој не ве тера да ги слушате.Ќе се опаметат еден ден и ќе видат што напраиле.

Ама дур се опаметат ние ке си продолжиме да ги ругаме за да ги искористеме нивните мизерни потези во музиката...

Дај бре... до кога ќе изникнувет вакви идиоти од нигде никаде и ќе се прает "ѕвезди"?:uvo:

прво: мууааахахахахахахахахаххаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

второ: срање се бе па и личел на кравиц што не крепи државава

Кога ќе заебе мајка природа - заебано е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom