Roger Brothers - во наши раце

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
владо е во право ама кај нас мајката приода многу заебала(боки 13,14, фифи,роџерива па и владата до некаде)

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Јас искрено се надевам дека ќе бидат група за еднократна употреба.
До тогаш ќе прескокнувам К-15 телевизија бидејќи само таму ги пуштаат.
Пред малку ги гледав на МТВ Адриа ..

Ете.. глупа песна, уште поглуп спот, уфилмани дечки.. пак изнапишавме 11 страни.. Сигурно како нас на форумов сите ги зборат.. секако дека ќе станат познати.

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Новости роџеровци имаат нова песна "Highschool girl" песната, ако може да се нарече така е најидиотското нешто што го имам слушнато во животот, а имам слушнато многу глупости. Морам само еден стих да споделам со вас- "фураме иста патика и двајцата мразиме математика":pos2::pos2::pos2:. Не можам да се воздржам и ова да не го спомнам- девојкава вика "имам момче" и се убацува фраерот и вика- "Епа сега имаш момак":pos2::pos2::pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пред малку ги гледав на МТВ Адриа ..

Ете.. глупа песна, уште поглуп спот, уфилмани дечки.. пак изнапишавме 11 страни.. Сигурно како нас на форумов сите ги зборат.. секако дека ќе станат познати.
За ова си и те како во право. Инаку од мој клас деновиве направија препев на песнава, сум се смеела како несалам. Ќе ви ја постирам некој ден, сега за сега насловот само : Курот во раце. :pos2:

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
А кои се овие ? :jaj: Шо нема... сигурна сум дека сите на нив сеа се палат :kesa:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Aма женските го сакаат зашто Личи на Лени КравиЦ!...:nesvest:...
Off With Their Heads!..:vozbud:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Па и треба да е малце има многу идиотки шо трчаат по овие.
Ех има за жал да...ама пак...не се сите,сепак на некои паметот не им го испиле чавките Т.Е. Roger Brothers :tv: :tapp:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Новости роџеровци имаат нова песна "Highschool girl" песната, ако може да се нарече така е најидиотското нешто што го имам слушнато во животот, а имам слушнато многу глупости. Морам само еден стих да споделам со вас- "фураме иста патика и двајцата мразиме математика":pos2::pos2::pos2:. Не можам да се воздржам и ова да не го спомнам- девојкава вика "имам момче" и се убацува фраерот и вика- "Епа сега имаш момак":pos2::pos2::pos2:
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

M

M del Mar

Гостин
Кретени бе!!!Лигуши!
Само шмизлетини глупави може да се палат на вакви луѓе...

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
хахахха...
Абе имавме турнирче во фудбал и женските од мој клас попискаа по нив мислам дека учеа во Кочо Рацин и игравме ние средните ....!

Kajgana Shop

На врв Bottom