Martin_GSM
бившиот torrent
- Член од
- 13 април 2006
- Мислења
- 2.076
- Поени од реакции
- 68
владо е во право ама кај нас мајката приода многу заебала(боки 13,14, фифи,роџерива па и владата до некаде)
Пред малку ги гледав на МТВ Адриа ..Јас искрено се надевам дека ќе бидат група за еднократна употреба.
До тогаш ќе прескокнувам К-15 телевизија бидејќи само таму ги пуштаат.
За ова си и те како во право. Инаку од мој клас деновиве направија препев на песнава, сум се смеела како несалам. Ќе ви ја постирам некој ден, сега за сега насловот само : Курот во раце. :pos2:Пред малку ги гледав на МТВ Адриа ..
Ете.. глупа песна, уште поглуп спот, уфилмани дечки.. пак изнапишавме 11 страни.. Сигурно како нас на форумов сите ги зборат.. секако дека ќе станат познати.
Не биди толку сигурна :smir:А кои се овие ? :jaj: Шо нема... сигурна сум дека сите на нив сеа се палат :kesa:
Па и треба да е малце има многу идиотки шо трчаат по овие.Не биди толку сигурна :smir:
Ех има за жал да...ама пак...не се сите,сепак на некои паметот не им го испиле чавките Т.Е. Roger Brothers :tv:Па и треба да е малце има многу идиотки шо трчаат по овие.
Да да за голема среќа не се сите.Ех има за жал да...ама пак...не се сите,сепак на некои паметот не им го испиле чавките Т.Е. Roger Brothers :tv:![]()
И Овие да не се некои „рокери“...Aма женските го сакаат зашто Личи на Лени КравиЦ!...:nesvest:...
Off With Their Heads!..![]()
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:Новости роџеровци имаат нова песна "Highschool girl" песната, ако може да се нарече така е најидиотското нешто што го имам слушнато во животот, а имам слушнато многу глупости. Морам само еден стих да споделам со вас- "фураме иста патика и двајцата мразиме математика":pos2::pos2::pos2:. Не можам да се воздржам и ова да не го спомнам- девојкава вика "имам момче" и се убацува фраерот и вика- "Епа сега имаш момак":pos2::pos2::pos2:
Se shalel be! :uvo:...Aма женските го сакаат зашто Личи на Лени КравиЦ!...:nesvest:...
Off With Their Heads!..![]()