Roger Brothers - во наши раце

Д

ДаркхарТ

Гостин
Абе и тоа шо викаш ... ама излеа на “Роџерсиве“ не им е до пеење. Сакаат само сите да ги знаат, да се познати - ти текиња?! ... ама им успева излеа! хаха (затоа они пеат и со копиљот и со слаткар и со нз кој, а не дека они сакаат да се пробијат на нашава естрада!):toe:
Абе јес да се познати али у позитивна смисла на зборот а не да се познати по секоја цена...Леле поодвратни створови немам видено мајке ми...

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Абе јес да се познати али у позитивна смисла на зборот а не да се познати по секоја цена...Леле поодвратни створови немам видено мајке ми...
Неможам да ги замислам познати во позативна смисла! ...затоа им преостанува ова што се сега! :)

I

InF3cTeD

Гостин

ако овоа е рап и овие се рапери а од песнаа не го гледам тоа тогаш може да констатирам дека и ја сум рапер :vozbud:и тоа со МОИ ПАРИ не на тато :pos2:

:uvo::tapp::nesum: па и тука не преставувале...па и песнава бе ауу заради вакви посерковци срам ми е шо сум македонец

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Дај бе некој нека им каже на децава дека не се црнци... -.-

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Драпај си меот со виљушка.
Порано бар малион беше сладок, сеа и тој се разгрдил. Иначе рецитирет ко узбекистанци шо се запознале со англискиов пред недела дена.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Идоли ми се.
Со новиве песни се повеќе и повеќе освајаат дел од моето срце.
Поз маwе4ки.:back:

B

black angel

Гостин
fooling down=падни у септичка јама :pipi: ке направат гооооолема услуга на народот ако прекинат да гракаат........само така нема да ја срамат нашата мала скромна државичка:pipi:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
fooling down=падни у септичка јама :pipi: ке направат гооооолема услуга на народот ако прекинат да гракаат........само така нема да ја срамат нашата мала скромна државичка:pipi:

Знаеш кое им е мотото?Додека постои тато,ПОСТОИМЕ И НИЕ!

Kajgana Shop

На врв Bottom