Roger Brothers - во наши раце

Строго се пишува една буква во еден ред.Наместо спејс ентер на секое.Нешто што највеќе мразам.

Некако текстот во песните нема смисла а ? А не ми ни личи на рап :toe:

Most HATED people iN Macedonia! треба да напраат да е легално тепањето на Роџер „брадрс“ :vozbud:

Најако е тоа што ги најавуваат како Тин АТРАКЦИЈА хахахаха каква атракција слична на слаткар само еден ден ќе гледаме како го полнат некој стадион или некоја сала што да правиме кога не знаеме кој вреди кој не

А има уствари некој што ги слуша? Знаете таков?

Вчера настапувале во Селект:pos:,од 21 до 23.
Присутни:23ца,вклучувајќи го персоналот(20) :pos:

Kolku mi e krivo 6o ne sum La pidarius.
Veni ke se4am
waaaaaaaaaaaa :(:(:( А ba6 mi se ode6e na Roger Brothers <3

Баш ме интересира колку пари имаат платено за да настапуваат.

Роџер срањерс,мислат татичко има пари и а они се РАП СТАРС :tapp: :kesa:

они двајца =22 + копиљот =23! (финални обрачун :pos2:)

тоа копиљот ејт јиарс олд страшно ме курчи а уште повеќе тој најстариот јеботе како може толкав вол да пее со братчето што е само ејт јиарс олд??? значи заклучокот е дека нашава напатена земјичка крепи се...па дури и такви мороништа... :nenene:

тоа копиљот ејт јиарс олд страшно ме курчи а уште повеќе тој најстариот јеботе како може толкав вол да пее со братчето што е само ејт јиарс олд??? значи заклучокот е дека нашава напатена земјичка крепи се...па дури и такви мороништа... :nenene:

Абе и тоа шо викаш ... ама излеа на “Роџерсиве“ не им е до пеење. Сакаат само сите да ги знаат, да се познати - ти текиња?! ... ама им успева излеа! хаха (затоа они пеат и со копиљот и со слаткар и со нз кој, а не дека они сакаат да се пробијат на нашава естрада!):toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom