Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сега доколку би ги фатил, би се прснал од смеење и би си продолжил најнормално, мислам големи сме . А тие веројатно би пропаднале од срам . 
Ummm, ај пиши ми по ПП ако сакаш да те прашам нешто...не сум ги фатил на дело, али сигурен сум дека мајка ми сака да се ебе![]()
прашај тука, нема што да кријам. знам дека мојата реченица изгледа многу грубо, но обожавам да ја спомнувам водискусија со некој кој изиграва “невин“.Ummm, ај пиши ми по ПП ако сакаш да те прашам нешто...

рипаат они се кријат, а јас затварам врата и бегам на тераса значи сончогледот ко машинка го мелам си викам кај ова можеше мене да ми се деси никад у живот не сум се засрамил повеќе, а верувам и дека нема да се засрамам и таков седам и само чекам да дојде некој и да добијам срцев удар на место, или да скокам од тераса. И дојде татко ми нели малце нервозен ко мушко на мушко, ме опомени следен пат да гледам кај влагам и ако влагам прво да тропнам. Мислиш влегов после у спална наредни 3-4 месеци? НЕЕЕЕЕ имам трауми, сеа и куќава да гори, не влагам...
Моите не ама ми текна на една многу јака случка. Како мали со другар ми бевме ептен како браќа и кога се викавме за на фудбал бидеејќи бевме комшии секогаш немаше ниту тропање, ниту ѕвонење на врата. Едноставно влагаш му одиш во соба и му викаш ајде одиме зимај топката. И јас еден ден така лагано си влегувам кај него и вратата од неговата соба затворена што ми падна чудно ама ја по мое без тропање си ја отворив и влегов и се виде што се виде, татко му и мајка му под бел чаршаф правив си мераклиску
Јас дека бев мал не ни знаев што е тоа они се пикнаа под чаршав и јас им викам:

Можам да замислам која сцена му било тоа, штом дури видел во која дупка е .