#Резил_Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Devil-King
  • Време на започнување Време на започнување
aj ne jadete gomna za mojo forum ako ste tolku jaki napravete si vash a ne da jadete gomna za mojo. Mojo forum e platen a ne kako na tebe prilepsko kopile. Besplatni so DarkBB hosting. Mame da ti ebam.
A i ne jadi gomna za |7-KING| da ne ti ja skapa rnjacite. Seljachana

Верувале или не тука можете да најдете и.
2 Son Multitud - Doom/Gothic/Folk Metal

Фолк метал? Олала:pos2:

aj ne jadete gomna za mojo forum ako ste tolku jaki napravete si vash a ne da jadete gomna za mojo. Mojo forum e platen a ne kako na tebe prilepsko kopile. Besplatni so DarkBB hosting. Mame da ti ebam.
...Дали ја имаме на повидок новата Odmazni4ka?...:pos:

Па со првиот пост, ветува дека барем 10тина од незе ке биде....
...Па, по килажа, али по ај-кју на иста надморска височина се...Тука негде се, си држат стандард...

дечко еден сајт ваков може??животна желба ми е тоа те молам:wink:

едит:дечко не им замеравај ти љубоморат..ти си шампион

Иначе он-лајн е. Сигурно смислува сеа нешто да ни врати интелегентно како минатиот пат....

хехехехе абе ај.. одмаздничка и пол.. лол. Инаку кој јадеше гомна дека се малку бендови.. СМОТАНИ ЕДНИ. тоа е само листа на gothic бендови.
И да да постои folk metal... Претставници се бендови како Мelechesh, Korpiklaani и така натаму.. Кој сака да му одржам лекција за gothic културата и движењето?????

Кој бе има против мене нешто?
А ти бе Мирче свирче... Од кога хакер стана бре па да кажуваш за страни?
Погледни си го твојот глуп форум... па после збори за други форуми...
Иначе кајгана форумот има еден глуп bug шо се гледат сите хашови...
Мислам зборам ако веке знаете шо е тоа ако не сте глупи ( како Devil-King ) :vozbud:

Јас од кога работам со домаин/хостинг... вие не ни знаевте шо е компјутер.. а камоли форум...

http://7-king.org/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom