back_rest
ex mod coder
- Член од
- 19 јули 2006
- Мислења
- 1.590
- Поени од реакции
- 107
Ај прекинете со бурек и не се правете многу паметни. Секој е почетник на почеток нали?Дефинитивно изгубен случај.Не е тастатура за секого.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај прекинете со бурек и не се правете многу паметни. Секој е почетник на почеток нали?Дефинитивно изгубен случај.Не е тастатура за секого.
ај замоли го во мое име да ми направи ваква странаПоарно да не го знаете типчето ...
7-Кинг
Beauty and the beast е мешанје на оперски женски гласови со Death и Black машки вокали.
...Дали ја имаме на повидок новата Odmazni4ka?...aj ne jadete gomna za mojo forum ako ste tolku jaki napravete si vash a ne da jadete gomna za mojo. Mojo forum e platen a ne kako na tebe prilepsko kopile. Besplatni so DarkBB hosting. Mame da ti ebam.
A i ne jadi gomna za |7-KING| da ne ti ja skapa rnjacite. Seljachana
...Дали ја имаме на повидок новата Odmazni4ka?...![]()
...Па, по килажа, али по ај-кју на иста надморска височина се...Тука негде се, си држат стандард...Па со првиот пост, ветува дека барем 10тина од незе ке биде....
aj ne jadete gomna za mojo forum ako ste tolku jaki napravete si vash a ne da jadete gomna za mojo. Mojo forum e platen a ne kako na tebe prilepsko kopile. Besplatni so DarkBB hosting. Mame da ti ebam.
A i ne jadi gomna za |7-KING| da ne ti ja skapa rnjacite. Seljachana