#Резил_Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Devil-King
  • Време на започнување Време на започнување
хехехехе абе ај.. одмаздничка и пол.. лол. Инаку кој јадеше гомна дека се малку бендови.. СМОТАНИ ЕДНИ. тоа е само листа на gothic бендови.
И да да постои folk metal... Претставници се бендови како Мelechesh, Korpiklaani и така натаму.. Кој сака да му одржам лекција за gothic културата и движењето?????

Кој бе има против мене нешто?
А ти бе Мирче свирче... Од кога хакер стана бре па да кажуваш за страни?
Погледни си го твојот глуп форум... па после збори за други форуми...
Иначе кајгана форумот има еден глуп bug шо се гледат сите хашови...
Мислам зборам ако веке знаете шо е тоа ако не сте глупи ( како Devil-King ) :vozbud:

Јас од кога работам со домаин/хостинг... вие не ни знаевте шо е компјутер.. а камоли форум...

http://7-king.org/
..Аха, а поимиве на Гугл ги побаравте , или...:pos:

Не тоа е од општа култура... нешто што ти не го поседуваш за жал:drk:

Некои луѓе кои мислат дека се разбираат во нешто....

Кој бе има против мене нешто?
А ти бе Мирче свирче... Од кога хакер стана бре па да кажуваш за страни?
Погледни си го твојот глуп форум... па после збори за други форуми...
Иначе кајгана форумот има еден глуп bug шо се гледат сите хашови...
Мислам зборам ако веке знаете шо е тоа ако не сте глупи ( како Devil-King ) :vozbud:

Јас од кога работам со домаин/хостинг... вие не ни знаевте шо е компјутер.. а камоли форум...

http://7-king.org/
Неговио форум глуп, твојот најуспешен:pos2:Оваа може да се провере секој момент:

Нашите членови се испратиле точно 13 мислења
Постојат b>12 регистрирани членови
Најновиот регистриран член е kingsizemc Севкупно има 2 членови он-лајн :: 0 Регистрирани, 0 Скриени и 2 Гости [ Администратор ] [ Модератор ]
Последен пат кога член беше он-лајн е 5 на Пет Ное 07, 2008 1:17 am
Регистрирани членови: Никој

kingsizemc - Ова си исто веројатно ти, за да не е ептен пропаст :nesum:

форумот е строго само за металци строго заљубеници во gothic начинот на живот. А не ми требаат такви глупи луѓе како на овој форум хехе.. и форумот имаше повеќе членови ама јас ги банирав само дека не се gothic...

Абе шо сте толку глупи не сфаќам... Давате коментари тој форум таков онаков... Како што гледам сите тука сте се регистрирале.. Шо не си направите ваш форум.. па да видам колку членови ке имате и каков ке биде...
Ајде чим сте толку паметни... Да ве ебам у клапавштините... Не знаете ништо друго освен да седнете пред пц.. да видите шо има на кајгана... да початувате на мсн и слично... Сигурно тоа го правите пошто сте многу грди па не можете да излезете у град... да прошетате... не можам да ве сфанам... глупи форумџии...:nesvest:

...Леле да, не откри, што ќе правиме сега?...НЕ знам за вас, али јас ОДМА! ќе си направам форум каде што ќе си правам муабет сама со себе...Или не!...уште подобро, идам да си направам замислен пријател...:vozbud:...ако не ти се свиѓа форумов, зашто си уште тука?...

...Леле да, не откри, што ќе правиме сега?...НЕ знам за вас, али јас ОДМА! ќе си направам форум каде што ќе си правам муабет сама со себе...Или не!...уште подобро, идам да си направам замислен пријател...:vozbud:...ако не ти се свиѓа форумов, зашто си уште тука?...
Во право си
п.с МЕне ме примаш на форумот? Ем повеќе профили ке си направам како нив и ке си даваме репутација и сл :pos2:Банирал ги он, гледа не у очи и лаже:pos2:

Абе деца... Колку ле сте глупи... Шо кур ви треба да кажете кој форум е добар кој не? Кој кур фактор сте па вие да кажувате кој шо да прави... Вие сте едни прости деца шо седат по цел ден на форум и од шо немаат работа дават критики кој и шо направил. Вие сте резил... Не форумот... Дај најдете си живот и не кажувајте на другите кој шо да прави... Прав кретенизам и ренесанса..

за разлика од жито вардар добар е овој:nesum:

Абе деца... Колку ле сте глупи... Шо кур ви треба да кажете кој форум е добар кој не? Кој кур фактор сте па вие да кажувате кој шо да прави... Вие сте едни прости деца шо седат по цел ден на форум и од шо немаат работа дават критики кој и шо направил. Вие сте резил... Не форумот... Дај најдете си живот и не кажувајте на другите кој шо да прави... Прав кретенизам и ренесанса..

Магарето му рекло на зајакот колкави уши имаш...

Глеј на црното што рече па прегледај после што кажа....:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom