pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
Ова е камера со телефон, не телефон со камера
Се сложувам со Мац!Грд е и сигурно се задржале само на 10 пикселната камера и не им обрнале многу внимание на другите опции така да сигурно и ги нема некои посебни.Ни ја не би го земала...Mac)) напиша:Не е ова мобилен бе...
грд е плус а гарант нема ни опции
Не би го земал
работи на 800 мегахерци???:pos2:Tanes напиша:Telefonov IMAT OPCIJA KOJA POVEKETO TELEFONI JA NEMAAT XD ( Aj da ve vidam pogodite)
Ne pasuvav dali ima tuku dali e odgovorot na prasanjeto...BEZSTRASNIOT напиша:Па има можеш да видиш по леќата!!!
мислиш апаратот е 900 евра т.е. 850 евра апаратот и 50 евра мобилниот внатретелефонот е 900 евра.
Мац, пер, твојот е така зашо е 10 генерации постар од овој сега што е искочен, иначе сите сакаме на јак квалитет да работиме.. :helou:Mac)) напиша:Абе кој тоа ќе слика на 10 мп за секојдневно?
Ја на мојот 3.2 не го ставам на најголема резолуција зашто ме нервира колку време му треба да ги зачувува сликите а не па на 10 мега
негде 3.2 со автофокус и оптички некад е перфектно за еден мобилен
Ама пер, признај радо би имал дигиталка од 10 мегапиксели? :helou:точкест напиша:Телефонов уствари дигиталкава ме тера да се смеам 10 мега пиксели за телефон WTF и шо ќе праиме со тие 10 мега пиксели? Демек куцало магарето од тие 10 мега пиксели. Ја не дека нешто посебно се фалам, ама со сони апаратот што го имам на 2 мега пиксели вадам преубави слики. Не е важна големината нели поважна е техниката
мислиш апаратот е 900 евра т.е. 850 евра апаратот и 50 евра мобилниот внатре