Ретро игри (Носталгија)

• Креатор на темата Креатор на темата Rothmans
  • Време на започнување Време на започнување
Еве нешто помодерно и за тебе чичин :

Сите епизоди и плус Спиар оф Дестини нашминкани и направени да изгледаат реално за разлика од оригиналот .
Реално жими ашин. Го разнесе со куршум чиниш има црешово топче. :D

Ja ради нив Bodyjar ги заслушав.
Чичин не сум знаел ја дека ска панк слушаш. :eek:
Баш до прееска зборевме у другата тема колку саундтракот на некои игри ни има извршено влијание на вкусот за музика.

Не е носталгија туку факти се, На фифа 23 што ми е најнова изиграна има некој тип на ревајвал плејлиста со песни од предходните фифи затоа што изгледа усрале работа со музиката па добиле коментари. Пример од фифа 18 една песна ми нема останато у сеќавање.

Кога сме кај саундтакот од старите фифа ја си ги симнав скоро сите песни што ми фаќаа уво. Дури и од правци што не ги слушам како поп денс - диско.
Иначе постпанк ривајвалот околу 2010тите почнав да го слушам благодарение на саундтраковите.

Еден од најголемите модерни реге хитови :

Уствари еве ти цела плејлиста. Оваа фифа најбоље саундтрак евер имаше, башка пола од песниве ги имам чуено на свирки, по клубови, дискотеки, кафичи или на плеј листи за нај хит песни на својот правец или своето време.

Иначе најпрва песна од најпрва прва фифа што сум ја играл е оваа. Поточно со оваа песна :
И кога завршува шпицава се отвара менито со оваа песна :
И јас 3 мин буљам у менито додека не заврши песнава, а иронијата да е поголема кога се мењаше песна на оваа фифа не искачаше доле облаче со името не бендот и песната.
Од тогаш и го изградив мојот вкус за музика па еве 13 год што никнејм имам на форумов.
Автоматски споено мислење:

Реално жими ашин. Го разнесе со куршум чиниш има црешово топче. :D
Мислев на реално од аспект не трчаш у рандом квадратни соби со некои недефинирани оружја. Све изгледа реално како вистински бази, канцеларии, замоци и лабаратории на нацисти со дел вистински дел фантастични оружја.
А тоа што прскаат со крв како фонтана е намерно додадено и затоа се вика Брутал. Има gore повеќе од што би требало.

Последно уредено:
Nema vrska ednoto so drugoto.
Mislis patriotizmot so asimilacijata na amerikanskata kultura? Vekje sme vo NATO, si ima platena vojska, i toa istoto NATO so ne zaeba u 2001. Natpisi angliski na prodavnici, brendovi itn...
Amerikanizirani sme, i ne samo nie, golem del od svetov.

E sea dali bas muzikata, filmovite ili video igrive pridonele za toa, pa ke recam da, i toa u golema mera.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Политика на страна, еве уште една интересна ретро игра

Автоматски споено мислење:

Ja ради нив Bodyjar ги заслушав.
Мене Millencolin ми се засвиѓаа највише и после разбрав дека фронтменот е уствари Србин од Шведска.

Последно уредено:

Уште поинтересно што Метин после 2 децении е уште жива и се игра

Ovde ima.igri nema windows, jas mislev spodeluva strani za igri
оффф :pos: :pos: :pos:
Те прашувам у купот на небитни емулатори и ромови каде е секцијата за компјутерски игри за да разгледам што да симнам ?
И за копјутер ти зборам за виндоус не за некои комодориња и такви дедо ное технологии.

Back
На врв Bottom