Реставрација на автомобили и моторцикли, расклопување мотори и слично?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Бојан ако си од Куманово си размислувал ли за розевата Олимпија кај Монопол што е да ја реставрираш?

Бојан ако си од Куманово си размислувал ли за розевата Олимпија кај Монопол што е да ја реставрираш?

Не јас возам само ФОРД, а мозе и ОПЕЛ али од опелите само рекорд другото не.

еве една убава пезетка во скпје.беше паркирана кај мене пред фирмата,па ја сликав.со велешки таблици е прв газда со 70000км помината без плин.навистина солидно возило.

kako ke ja komentirate ovaa restavracija.......

inaku totalno e restauriran u MK i e prodaden u anglia od moj drugar....

Стварно одлично изгледа комбево.Колку го дал ?

PeppeGT = Славко ?

Здраво до сите на форумот,пред една година купив Volkswagen комбе Т1 microbus од 1966 година.Немозам да поцнам да го реставрирам затоа сто ми фалат многу делови,дали некој знае кај мозам да најдам усте едно комбе и да го растурам за делови?

Здраво до сите на форумот,пред една година купив Volkswagen комбе Т1 microbus од 1966 година.Немозам да поцнам да го реставрирам затоа сто ми фалат многу делови,дали некој знае кај мозам да најдам усте едно комбе и да го растурам за делови?

zavisi sto ti fali na kombito eve ti eden T1
http://www.pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=211433

a ova cudo eden moj drugar ko kupi u srbija 2000euro i restaurira u Mk.
a za delovi sve poracase od Anglia i Germania......
4342614103.jpg
4988732525.jpg
4820972272.jpg
vakvo bese
a sega e vakvo posle 6-7000eura restauracija......
image119v.jpg

Другар ти е стварно луд :) :vozbud:
Супер е реставрирано само незнам зошто не одел на хромирани браници и раткапни, инаку она горе не вреди 2000 евра кој што сака нека зборува. :smir:

Другар ти е стварно луд :) :vozbud:
Супер е реставрирано само незнам зошто не одел на хромирани браници и раткапни, инаку она горе не вреди 2000 евра кој што сака нека зборува. :smir:
LUD ne bas.....
inaku ratkapni hromirani ima a i bagaznik na krov eve vaka ke treba da izgleda:

image119v.jpg

inaku sega go nosi i ova u anglia posto veke i ova e prodadeno tamu + - za istitata cena
pa kazete dali mu se isplakja ili e lud............

ако е ова дело на другар ти ондак свака му част... ама мислам дека го преплатил за стањето у кое е горе... целото е рѓосано ја да сум не би го ни купуел... ама сеа е топ... изглеа толку скапо го земал пошо е реткост да се најде ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom