Реставрација на автомобили и моторцикли, расклопување мотори и слично?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Ааааа добар е добар е. Не ти треба за делови уште еден, ова е комлетен и солидно зачуван. Се прави многу добро.
brat toj e super samo so mi trebaat pari momentalno i ke mora da go prodadam i da go zaboravam :(
a imav vo plan da zemam uste eden kako za delovi da mi se najde a ovoj da go vozam ama po se izgleda ke mora da go prodadam :(

Живи ли сте, мрдате ли? Гледам пилиЧ продава фордот... А шо среќен беше на сликите...

Живи ли сте, мрдате ли? Гледам пилиЧ продава фордот... А шо среќен беше на сликите...
Само шега...не се продава Фордот :)
Ај...добредојде!

Абе нека не се ШЕГУВА... некој може да му понуди интересна сума, па да го заебе, да му го купи...:nesvest:

Абе нека не се ШЕГУВА... некој може да му понуди интересна сума, па да го заебе, да му го купи...:nesvest:
Ако му го купи... ке бара друг и наново :)

Туку до кај си ти? И ти имаше еден таков сличен за праење ако не се лажам...

Го растурив и сега барам делови...крила, челен лим, преден спојлер, маска, фарови, жмигавци, прагови, полумесеци задни, штопови и ако има здрави браници...Јавете ако нешто налета...

Оваа Олимпија стои тука со години и години

Во петокот бевме на екскурзија низ Македонија и во Струмица налетав на ова.

Во петокот бевме на екскурзија низ Македонија и во Струмица налетав на ова.

Можев ваков сличен да земам за 150е... И тоа од прв газда прва фарба не удиран (малку кородиран), цел комплетен. Само некако не ми прават кеиф овие модели на Форд. Па на крај се најде некој од Бт што имал 3-4 вакви, го зеде и го усра. Го исфарба бел: катастрофа со 100001 лимба, течено, незачистена корозија која ја крена новата боја... го возат низ Битола сеуште ама не е тоа она што треба да биде.

Вакво чудо јас прв пат видов во Струмица

takov taunus imase porano bratucedmi ama zavrsi vo otpad mnogu odamna :toe:

Ако е само тој што завршил во отпад арно ама иљадници олдтајмери заврсија како ограда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom