GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Mac temava e otvorena za ladenje madinja.Nikoj ozbilno ne i se posvetuva.Preku ... mi e.Prakajte replay i ke diskutirame..ili barem zborete za ovoj.
Варлокот да ми беше у тим ќе го ишутирав на клоци По алчно човече уште немам видено.Типот очигледно не го сваќа концептот на играта.Стои DK на 100-200hp и бега од разорот кој е на 200-300Hp и вашиот тим го гази у меѓувреме(разорот) и варлоков му фрла SW на разорот место на DK-то... крај.После ова во уште две ситуации го приметив дека направи иста глупост.Варлокот дефинитивно треба да иде да игра тетрис или некоја слична соло игра.Противнициве можеа барем да идат на дифјужал чим веќе имаа и варлок во игра и плус рифрешер на него.brat..premnogu e golem replayot i nemoze da se stai ..wtf >.>
Daj ke ti go pratam na MSN probaj da go staish ti >.>
A eve vi replay kako freeman igra Lina..2 pat ja igram a pak iam 30-3 scor u high lvl room <3
Го гледав, и бедни беа стварно. Лешрак не можеше ниту еднаш да погоди со станот, венџефул аватар и агилити тред . Dark seer немаше вакум у првите левели. Го имаш тоа професионалното и со ласт хит, и со тоа што не ги гураш криповите. Само единствена мана беше што фармаше многу а не им помагаше на своите (=Што се случува ако играм Воид против нубови?
ПС. Играта изобилува со " АЈДЕ ЕДЕН ВО РЕКА НУБУ "
Абе човек, има херои кои треба да фармат, а има херои кои треба да ја држат играта додека хероите што треба да фармат фармат, за после хероите што треба да фармат сами да ја победат игратаСамо единствена мана беше што фармаше многу а не им помагаше на своите (=