Рената Кралевска (Rennata)

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

Абре Српски музичари не ми дава да ги гледам, ми вика не може за твојата земја, не е подржано. Замисли македонкава некој сака да ја чуе, и му вика не може да ја чуеш, земјата не е подржана :D.

Шала на страна, Vevo е корпорација, која не гледа да направи музичарите да просперираат, туку да лапне пари. Лапнуе пари од гледаност на нејзините канали, затоа цело време вади секакви видеа, со демек интервјуа, behind the scenes, promo-trailers, и еден куп други срања. Битното е, во голем дел, кога бараш музика, прво ти се пика на резултат. Најмногу гледаност имаат, повеќе од официјалните канали на официјалните музичари. Која е поентата што еве, Ренатава ќе аплоудира видео, кога Vevo ќе го преземе и кај него ќе го вртат и гледаат сите? Им собраа тужби на Vevo голем број музичари, бидејќо прави монопол на музичката берза, која лошо се отсликува на нив. Големи имиња како Бијонсе и Ријана не се замараат бидејќи лапаат пари од сегде, па тоа што ќе изгубат некој долар од неактивност на нивниот јутјуб канал или што повеќе ја гледаат/слушаат на Vevo отколку ТВ или радио, ама музички имиња ете како девојчево Рената и други помалку познати го јадат дебелиот крај од стапот.

Незнам за вас, али јас ја ставам на кавер.

^^^ Emo :D

Инаку врска немам шо е то Вево, мево, најсериозно :(

2-3 песни и имам слушнато добра е супер, :)
онаа please stay и е одлична :)
треба спотче на ВЕВО :)

Renata e prekrasna sekoja cest za nea i nejziniot glas
Devojkata doprva ke napreduva toa e toa
a ova i e letnoto hitce

Никој не би рекол дека девојкава е македонка, толку професионално и се изработени песните свака и част и неа и на студиото... сигурно е некое врвно пошто ваква музика не излегва од македонски студија да бидеме реални. Е ова е нешто со кое можеме да му се пофалиме на светот, ова треба да се пушти на евровизија а не Баба Есма :facepalm:
Браво за девојчето, гордост ни е. (y)

Девојката е одлична, продукцијата, музиката, се останато - на врвно ниво.
Ама што е со спотов? Ако целеле кон публиката во странство, тоа не се прави со вака едноставен спот со пејачка + двајца танчери заробени во студио. Ама ајде, барем видовме и спот... :)

Девојката е одлична, продукцијата, музиката, се останато - на врвно ниво.
Ама што е со спотов? Ако целеле кон публиката во странство, тоа не се прави со вака едноставен спот со пејачка + двајца танчери заробени во студио. Ама ајде, барем видовме и спот... :)
Погледни ги спотовите на Nadia Ali ќе видиш дека со ништо не се разликуваат од овој, што поедноставен тоа поубаво.Таа нека ја достигни гледаноста на Надиа ништо повеќе не и треба, мој благослов тоа.:)
пр.

Јас морам да кажам дека или имаме лоши танчери во државава или не ги даваат добрите по тв и спотови. Приметувам и по манифестации, спотови, настапи. Играњето им е старомодно, кореграфиите им застанувале во 80тите, па и порано. Мора малце да се модернизираат нашиве студија по тоа прашање. Кога ги гледам танчериве ми се одмилува настап, не само за спотов, општо за секој настап, спот и слично.

Иначе за нејзе само пофални зборови супер си е! :)

Па што мислите за новиот спот и за песната на Рената.
Tаа го поседува првиот VEVO канал на Балканот :)

Супер е...од сите песни, Тime, Time ми е посебнa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom