Red Alert 3

• Креатор на темата Креатор на темата Razor
  • Време на започнување Време на започнување
ова е најзакон игра што некогаш може да биде измислена
многу јак бев на времето али сеа ке видам како ке ми оде а и ке треба стварно јако пк:tapp:

lelelele od dvaj cekam da izleze, na vremeto mnogu ja igrav red alert:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ne mi se veruva :) po 6 godini pauza.

Red Alert ми беше првата стратегија која ја играв и никогаш не успев да ја најдам на цд посебно со цели кампањи, додека второт продолжение само сум го видел бидејќи многу подобро ми беше Starcraft на чие продолжение за разлика од тебе Донго не 6 туку 10 години чекам. Како и да е здраје боже кога ќе имам време и кога ќе ги најдам сите три дела во полна варијанта со кампање тогаш најверојатно ќе ја играм.

Red Alert си е Red Alert :helou:

Двојката нема да се повтори. Што сакаат нека направат, тешко тројкава да биде толку добра.

Се надевам дека ќе ја погодат музиката барем... Frank Klepacki РАКЗ!:)

Двојката нема да се повтори. Што сакаат нека направат, тешко тројкава да биде толку добра.

Се надевам дека ќе ја погодат музиката барем... Frank Klepacki РАКЗ!:)
и јас така мислам двојката беше нешто посебно
али продолжението јури беше катастрвофа

Зашо бе, мене Јури ми е баш интересно. Додуша, кампањите се малку забегани, ама опцијата да играш со Јури на скирмиш, нешто неверојатно. Јас сум фасциниран од Јури, има феноменална одбрана.

Зашо бе, мене Јури ми е баш интересно. Додуша, кампањите се малку забегани, ама опцијата да играш со Јури на скирмиш, нешто неверојатно. Јас сум фасциниран од Јури, има феноменална одбрана.
:pos2::pos2::pos2::pos2:
абе се гледа по аватарот:pos::pos:
абе беше далеку поглупа од двојката
на јури мене најитересни ми беа оние војниците со оѓинот

:pos2::pos2::pos2::pos2:
абе се гледа по аватарот:pos::pos:
абе беше далеку поглупа од двојката
на јури мене најитересни ми беа оние војниците со оѓинот

Партали беше Yuri бе (ова е во позитивна смисла кажано)

Ја надополни двојката со оглед на тоа што пак си е РЕД АЛЕРТ 2. Една "раса" повеќе, повеќе градби, опции, војници, тенкови, мнооогу добра приказна и мисии...

Башка, го зимаш Борис, и нека дојде Тања да ја видам....... Или им влагаш со Борис у база, им титкаш на моб. на овие шо летаат, и доагаат со Мигови, праат ршум...

Партали беше Yuri бе (ова е во позитивна смисла кажано)

Ја надополни двојката со оглед на тоа што пак си е РЕД АЛЕРТ 2. Една "раса" повеќе, повеќе градби, опции, војници, тенкови, мнооогу добра приказна и мисии...

Башка, го зимаш Борис, и нека дојде Тања да ја видам....... Или им влагаш со Борис у база, им титкаш на моб. на овие шо летаат, и доагаат со Мигови, праат ршум...
ама многу поразлична беше од 2-ката

важно закон беа и двојката и јуру

na 8 godini igrav red alert i dvapati ja prevrtev ama ja imav kampajnata so rusite
red alerst 3 ke bide interesna

A znaj nekoj kaj da pobarame pojke informaci za red alert 3 ?

lele ej koga go procitav ova se izraduvav mnogu od red alert 2 ne stanuvav ali toa bese na stariot kompjuter sega na ovoj ne ni ja imam pa taka da ako nekoj znae kade da ja simnam ako moze neka pise ili eve mu msn neka mi objasni nikola.angelkovik@hotmail.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom