Рецензија : GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Lani go kuiv mojot pc so Dual core procesor 1.8 2GB ram i Ge Force 8500gt okolku 25000 samo kukiste.Sega mi treba core2duo procesor za da mozam da ja igram GTA.Rockstar ovoj pat premnogu bara i ovaa GTA za PC nema da dostigne uspeh kako Vice City i San Andreas,bidejki starite Gta verzii za minimalna konfiguracija baraa sosema malku od toa sto e vo momentot na pazarot na kompjuteri GTA IV bara eden soliden gejmer samo za da se vkluci igrata samo za poveke da ne zboruvame..:tapp:(sepak mnogu mi e zal sto nema da mozam da ja igram)

Абе иде напред ама веќе ова не е како шо беше порано. Ова ти е на пример сеа да имаш пентиум 2ка и скокаш на 4ка 5ка така кажано. Играва надвор од Македонија кај шо имаат пари луѓено да појачат компјутери викаат пак скапо ќе ги чинат новиве делови, а не па кај нас. Играва барем со графикава побарувачката мислам пред нејзино време е. Така да колку и да се развива технологијата пак нема да може да се држи во тек со побарувачкава на ГТА во случајов.

Значи играта е направена толку добро ( Одлично ), едноставно предобро напревена виртуелна реалност. Предобра графика, предобар гејмплеј. И како сакате после да не бара многу ? Треба тоа све да црпи од негде ...

Значи мора да ја земам, кога прочитав за тоа, богати луѓе, аларм.... Enough is Enough! I must have it!:vozbud:

човек си работи во зеленилото

многу квалитетна игра но голем минус за големите графичките побарувања :toe:

Пример 4.Идете во нет кафе,и можете да ја играте GTA 2.Умирате на играта,и сопственикот на нет-кафето ви се смее,you loser!
Niko вади пушка,поточно вие вадите,го пукате,а Нико коментира : What so fucking funny now?!

Кај е ова
до сега не сретнав вакво чудо:nesum:

offtopic: и го глеаш сега Cresevo оди во нет кафе(не во гта) и очекува да се деси такво нешто, филмови си правам де

онтопик: играта стварно ме разочара толкави побарувања не би требало да има игра која ке се појави крајот на 2009 а не сега

Дајте уште скринови и Мац ако знаеш дали може да се земе од негде кажи, легално или не исто ми се фаќа, тоест не е исто затоа што пиратск* е поевтино:helou:
Edit: P.S.:Не download:nenene::salut:

според сликиве изгледа добра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom