Reacher

• Креатор на темата Креатор на темата Magic Mike
  • Време на започнување Време на започнување

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.238
Поени од реакции
5.351
Reacher-on-prime-front.jpg

Џек Ричер е поранешен воен полицаец на Американската армија со долгогодишно истражувачко и борбено искуство кој сега живее како дрифтер патувајќи од град до град низ САД често запаѓа и испитува сомнителни и често опасни ситуации.
Серијата се заснова на романите на Ли Чајлд.
Веќе има два филма со Том Круз како Џек Ричер за кого имаше критики дека е премал и престар да го глуми Ричер бидејќи во романите тој е опишан како исклучително висок и широк со долги раце и долги нозе.
Во серијата Ричер одлично го глуми Алан Ритчсон.
На 15-ти Декември ќе започне да се емитува втората сезона па ме инспирираше да ја отворам темава.

Гледано, предобра серија 20/10 оцена од мене, во превод Бетмен без наметка. Инаку се повеќе се шпекулира дека Алан Ритчсон ќе биде новата Бетмен фаца, а за тоа добил подршка и од Кевин Смит :)
Кој не гледал да гледа, 15ти декември почнува сезона 2 таман до тогаш да фатите ритам со сезона 1 !!!

Само на Амазон ја има онлајн да се гледа така? на watchlist ми стои некое време ама ме мрзи да симињам...

Прегледај го приврзокот 400868

Џек Ричер е поранешен воен полицаец на Американската армија со долгогодишно истражувачко и борбено искуство кој сега живее како дрифтер патувајќи од град до град низ САД често запаѓа и испитува сомнителни и често опасни ситуации.
Серијата се заснова на романите на Ли Чајлд.
Веќе има два филма со Том Круз како Џек Ричер за кого имаше критики дека е премал и престар да го глуми Ричер бидејќи во романите тој е опишан како исклучително висок и широк со долги раце и долги нозе.
Во серијата Ричер одлично го глуми Алан Ритчсон.
На 15-ти Декември ќе започне да се емитува втората сезона па ме инспирираше да ја отворам темава.
Gi citav knigite , i ona so Tom Cruze bese golemo razocaruvanje. Da ne se razbereme pogresno , ne se knigi kako vojna i mir , ama pak na hartija pecateno i se listat, nesto kako zagor koga bev mal.
Ama akterov kako nekoj da go izvadil od fantazija :).
Posebno onaa scena koga mu vrzyvaat racete so plasticni lisici :))))).
Sasquatch doesn't speak be ....

Изгледана, и I like it.
Имав прочитано дека ќе ма/планирана е втора сезона, но не и кога ќе биде. Таа да ти била just around the corner.

Ричер го направиле Супермен во новава сезона.

Вечер ја завршувам прва сезона. Одлична серија. Си викам ќе стигнам на време за крајот на втора сезона. Типов што го глуми Reacher, прејак :cool:. Има некое добро филмче со него?

Серијава тешко срање, ај што е полна со клишеа, ама главниот актер ептен не го бива, рецитира реплики како некаков робот. Заглавив кај петта епизода од првата сезона, се мислам дали воопшто да продолжам :mad:

Ја изгледав првата сезона, ок е, ме потсетува на старите акциони филмови со Шварценегер.

Ќе ја изгледам 2ра па ќе оставам рецензија.

Втората сезона е промашена се надевам ќе се поправат со третата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom