Разликата во години

• Креатор на темата Креатор на темата sweet chick
  • Време на започнување Време на започнување
А бе ајде, луѓе, ако некоја девојка оди со постар, од каде заклучокот дека е спонозруша? Значи не одете да генерализирате, сепак, мислам не личи.

Башка не се замарајте. Барајте девојка која ќе ве сака поради тоа што сте, а не годините. Има такви девојки и не се малку.

Не реков дека е спонзоруша ако иде со постари, само дека повеќето од женските се такви на денешницава и малку се верујми, или пак е проблемот до мене, не сум побарал убоо...:toe:

а си се запрашал колку за време на вашата врска те изневерувала?
и разликата е во тоа што ти си машко (без навреда) полесно некако ја проаѓаш целата фаза на преболување и не ти е криво бидејќи не си трпел понижувања како јас и гарант позади грб не слушаш озборувања дека си дроља што е најлошото те прават спонзоруша
Мојата и твојата судбина се слични. Не се навредувам Марсовка но и јас имам чувства. Ти мислиш дека сум преболел...абе да не беа другарите ќе се обесев знаеш ли. У последен момент од бесилка ме симнаа. Па ти знаеш ли ја додека идев со нејзе...позади грб што не ми се збореше...бидејки јас така млад пастув она стара скоро баба...а ние вљубени...Злобниците ме нарекуваа жиголо демек сум идел за нејзе ради пари...па спонзоруш ме нарекуваа па дрољ (машки род од дроља)...
Не знаеш низ каков пекол поминав од тие зли јазици љубоморни на нашата врска...

Е сеа, добро ај не го претерувајте малце. Ако некоја одела со постар, не значи дека одела со него заради секс или дека по дифолт имале секс, значи.

ТОЈ одел со неа за секс, злато. Таа можда го сакала (90% сум сигурен дека е тоа) или па сакала малце поискусен да се научи понешто ново. А ТОЈ, 90% само сакал младо мевце. Буквално како што го кажувам е.
Цената на искуството е висока.:toe:

Мојата и твојата судбина се слични. Не се навредувам Марсовка но и јас имам чувства. Ти мислиш дека сум преболел...абе да не беа другарите ќе се обесев знаеш ли. У последен момент од бесилка ме симнаа. Па ти знаеш ли ја додека идев со нејзе...позади грб што не ми се збореше...бидејки јас така млад пастув она стара скоро баба...а ние вљубени...Злобниците ме нарекуваа жиголо демек сум идел за нејзе ради пари...па спонзоруш ме нарекуваа па дрољ (машки род од дроља)...
Не знаеш низ каков пекол поминав од тие зли јазици љубоморни на нашата врска...

Дрољ ... ааааааааааааааааахахха , абе ајде Дрољ нема ни у сон да ми текне , па камоли така да нарекувам некого ... јаки приказни имаш другар, најискусниот на форумот или .. хммм на планетава можеби , на секое дупче капаче у љубов темите .. :smir:

Дрољ ... ааааааааааааааааахахха , абе ајде Дрољ нема ни у сон да ми текне , па камоли така да нарекувам некого ... јаки приказни имаш другар, најискусниот на форумот или .. хммм на планетава можеби , на секое дупче капаче у љубов темите .. :smir:
Паа...искусен сум доволно...:)...(сакам да кажам планетарно ама ај да звучам малку поскромно)

[zEUs];2072630 напиша:
Не реков дека е спонзоруша ако иде со постари, само дека повеќето од женските се такви на денешницава и малку се верујми, или пак е проблемот до мене, не сум побарал убоо...:toe:

дефинитивно не си побарал поубаво!
има многу такви кои би се осудиле да одат со постар и кои имаат памет во глава . Да, повеќето женски можеби се такви, не викам не, ама сеуште има од тие кои размислуваат.
Инаку мислам дека повеќе би можела да успее врската со помлада девојка и со постар дечко, отколку обратното. Незнам зашто , можеби затоа што поголем % одат со постари за секс, отколку помала женска да иде со постар за тоа.
Имам другарка што иде со еден 6 години веќе, од нејзини 14 а негови 18 или 19. Ја чекаше 4 години за тоа:) и сеа уште идат. и им е убаво многу!
и сеа не верувам дека може да се каже за неа дека е спонзоруша или слично...има уште такви женски, и тоа многу, само треба да се побара поубаво..

Марсовка...ќе те побијам со еден факт. Не сум кажал до сеа ама ме влечеш за прсти. :) твојата врска во споредба со она јас шо ќе го кажам е 0. Имам идено со 55 годишна лани. Ја шмекнав и се заљубив. Верував дека и она ме сака ама ја видов како ме вара со нејзин врсник и и раскинав. Инаку претходно супер беа тие 5 месеци со нејзе...разговаравме на секакви теми и воопшто не ја забележивме разликата во години
Dude, I`m beaten... :cuc:
а си се запрашал колку за време на вашата врска те изневерувала?
и разликата е во тоа што ти си машко (без навреда) полесно некако ја проаѓаш целата фаза на преболување и не ти е криво бидејќи не си трпел понижувања како јас и гарант позади грб не слушаш озборувања дека си дроља што е најлошото те прават спонзоруша

Ме разочара со постов. Прво, каква е таа смешка дека мажите полесно преболуваат? И второ, и поважно, зошто би требало да ти биде тебе важно дека некој ти зборува позади грб и те мисли за “дроља“ и “спонзоруша“? Тоа, само ќе ти одмогне да ќариш некој опинок со “прстен и златни ланац...“ а таков ако бараш во животот свој, тогаш и етикетата ти стои. :nesum: Сакам да кажам, нормално момче кое ќе биде способно да те сака и почитува заради тебе односно твојата личност, воопшто нема да му биде грижа дали некоја комшика те нарекла... random curse. :helou:

10 луѓе на иста возраст имаат 10 различни степени на образование, интелигенција, зрелост и сфаќања. Затоа позрелите бараат постар партнер. Никако тоа не значи дека не може да се случи да имаат и помлад, но тој да биде на нивно ниво. Јас и мојот партнер сме 5 години разлика.

10 луѓе на иста возраст имаат 10 различни степени на образование, интелигенција, зрелост и сфаќања. Затоа позрелите бараат постар партнер. Никако тоа не значи дека не може да се случи да имаат и помлад, но тој да биде на нивно ниво. Јас и мојот партнер сме 5 години разлика.
A STO TREBA DA ZNACI BOLDIRANOVO?DEKA TI SI MNOGU POZRELA,ZA TVOI GODINI,ILI...?aj malku poubavo obrazlozi.

A STO TREBA DA ZNACI BOLDIRANOVO?DEKA TI SI MNOGU POZRELA,ZA TVOI GODINI,ILI...?aj malku poubavo obrazlozi.
Болдираното го значи, истото кое го читаш. Значи дека јас и мојот партнер сме 5 години разлика.Ништо помалку, ништо повеќе. Тоа беше информација. Дали сум јас позрела или позелена за моја возраст, ќе кажат оние кои се во моето опкружување.:back:И нели, никаде не спомнав дека мојот партнер е 5 години постар од мене, не?!

Болдираното го значи, истото кое го читаш. Значи дека јас и мојот партнер сме 5 години разлика.Ништо помалку, ништо повеќе. Тоа беше информација. Дали сум јас позрела или позелена за моја возраст, ќе кажат оние кои се во моето опкружување.:back:И нели, никаде не спомнав дека мојот партнер е 5 години постар од мене, не?!

Не сакам да звучам иронично ама сигурно немат 13 години дотичниот...

Епа ако си ти постара онда, да одам у полиција и да те пријавам, друго нема:smir:

Де бре Мими се шалам еееееееее па ти одма.
Не се љути онака го напишав (знам дека не е помал):smir:

Некогаш годините не се толку важни во врската колку што е важен меѓусебниот однос на партнерите.
Но сепак,оправдувам некоја разлика од 6 до 7 години.Не би оправдала разлика од 13 години на пример.Тоа е премногу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom