Разликата во години

• Креатор на темата Креатор на темата sweet chick
  • Време на започнување Време на започнување
не лузер паметен те врти на малото прсте и не се замара те лаже те прави будала додека некои на негова возраст имаат деца на врат и нивните жени ги ебат во мозок
затоа наваручение не слушајте прикаски од типот љубовта нема граници зошто гадно ќе се заебете глејте мој личен пример
Марсовка...ќе те побијам со еден факт. Не сум кажал до сеа ама ме влечеш за прсти. :) твојата врска во споредба со она јас шо ќе го кажам е 0. Имам идено со 55 годишна лани. Ја шмекнав и се заљубив. Верував дека и она ме сака ама ја видов како ме вара со нејзин врсник и и раскинав. Инаку претходно супер беа тие 5 месеци со нејзе...разговаравме на секакви теми и воопшто не ја забележивме разликата во години

Аххх... значи си одам јас да бркам 16-годишни. Млади, неискусни, таман им пораснале цицки.. абе мерак да си праиш.
Јас сум бил будала што барам вакви какви што барам, на овие години. Чекај сине... треба прво да си ги поминеш од 16-20, младите пилиња, па после ко ќе дојдеш на 25 ќе бркаш 20годишни.
Господе... ако имат сите женски ваков став, одма фаќам 16годишна.

Аххх... значи си одам јас да бркам 16-годишни. Млади, неискусни, таман им пораснале цицки.. абе мерак да си праиш.
Јас сум бил будала што барам вакви какви што барам, на овие години. Чекај сине... треба прво да си ги поминеш од 16-20, младите пилиња, па после ко ќе дојдеш на 25 ќе бркаш 20годишни.
Господе... ако имат сите женски ваков став, одма фаќам 16годишна.

Хахаха, леле како ме изнасмеа, од срце сериозно. Особено тоа со младите пилиња.:pos2::pos2:

Аман па и ти, што толку се замараш со таа разлика на години? Ти битно уживај, биди со личност што те исполнува, што ја сакаш и што те сака, се друго е ирелевантно.(до некаде:icon_lol:) А, да и не забегувај по стари баби и бебиња, мислам тоа сепак е невкусно.:icon_lol::smir::smir::smir:

Хахаха, леле како ме изнасмеа, од срце сериозно. Особено тоа со младите пилиња.:pos2::pos2:

Аман па и ти, што толку се замараш со таа разлика на години? Ти битно уживај, биди со личност што те исполнува, што ја сакаш и што те сака, се друго е ирелевантно.(до некаде:icon_lol:) А, да и не забегувај по стари баби и бебиња, мислам тоа сепак е невкусно.:icon_lol::smir::smir::smir:
Да бе само што проблемот е што тие мене што ме занимаат ми се врснички (најчесто), а тие па се занимаваат со постарите. И како да не се нервирам сеа???

Марсовка...ќе те побијам со еден факт. Не сум кажал до сеа ама ме влечеш за прсти. :) твојата врска во споредба со она јас шо ќе го кажам е 0. Имам идено со 55 годишна лани. Ја шмекнав и се заљубив. Верував дека и она ме сака ама ја видов како ме вара со нејзин врсник и и раскинав. Инаку претходно супер беа тие 5 месеци со нејзе...разговаравме на секакви теми и воопшто не ја забележивме разликата во години
а си се запрашал колку за време на вашата врска те изневерувала?
и разликата е во тоа што ти си машко (без навреда) полесно некако ја проаѓаш целата фаза на преболување и не ти е криво бидејќи не си трпел понижувања како јас и гарант позади грб не слушаш озборувања дека си дроља што е најлошото те прават спонзоруша

Да бе само што проблемот е што тие мене што ме занимаат ми се врснички (најчесто), а тие па се занимаваат со постарите. И како да не се нервирам сеа???

Па не се нервирај бе. Сериозно. Ќе бараш девојка која ќе те цени таков каков што си, и нема да се грижи за тоа колку години имаш. Ако девојката единствено ја интересира да си постар, а не како се однесуваш со неа, ондак тури и пепел.

Погоре си го кажа своето , тоа е суровата вистина другар .. најчесто женскиот пол мислат дека ако е повозрасен ондак е поискусен и неговиот експириенс ке им го пренесе на нив со единствена цел да бидат среќни ... КWANNNNK Wrong !!!!! ... секс секс секс секс :smir:

не грижи се кога ќе се опаметат ќе си фатат помлад како јас сеа имам 18 годишен дечко?
сакаш 2-3 години постари?

најчесто женскиот пол мислат дека ако е повозрасен ондак е поискусен и неговиот експириенс ке им го пренесе на нив со единствена цел да бидат среќни ... КWANNNNK Wrong !!!!! ... секс секс секс секс :smir:

Ми ги земаш зборовите од уста,Врати ми ги. Само ја би додал уште неколку Секс Секс Секс Секс Секс Секс Секс Секс
:pos2::pos2::pos2:

Па не се нервирај бе. Сериозно. Ќе бараш девојка која ќе те цени таков каков што си, и нема да се грижи за тоа колку години имаш. Ако девојката единствено ја интересира да си постар а не како се однесуваш со неа, ондак тури и пепел.

Супер ти кажа Крејзи ин лаф турим им го тогаш петелот, ама пак тоа е реалноста дека појче од женските сакаат доста постари и са многу спонзоруже и сл.. ама пак не са свите такви веруј и има некој кои ќе те прифатат таков како што си и немаат да се грижат колку години имаш, можеби не се многу ама најважното е дека се уште ги има и само треба малце да побараш...:smir:

Ми ги земаш зборовите од уста,Врати ми ги. Само ја би додал уште неколку Секс Секс Секс Секс Секс Секс Секс Секс

Е сеа, добро ај не го претерувајте малце. Ако некоја одела со постар, не значи дека одела со него заради секс или дека по дифолт имале секс, значи.

не грижи се кога ќе се опаметат ќе си фатат помлад како јас сеа имам 18 годишен дечко?
сакаш 2-3 години постари?

Лол , и сега идеме опет наново , али обратна ситуација , Да видиш сеа јас што сум научила ... :zlo::zlo:

Извини другар , тоа ти е .. 2ца паметни секад се на иста бранова должина ... :smir:

[zEUs];2072602 напиша:
Супер ти кажа Крејзи ин лаф турим им го тогаш петелот, ама пак тоа е реалноста дека појче од женските сакаат доста постари и са многу спонзоруже и сл.. ама пак не са свите такви веруј и има некој кои ќе те прифатат таков како што си и немаат да се грижат колку години имаш, можеби не се многу ама најважното е дека се уште ги има и само треба малце да побараш...:smir:

А бе ајде, луѓе, ако некоја девојка оди со постар, од каде заклучокот дека е спонозруша? Значи не одете да генерализирате, сепак, мислам не личи.

Башка не се замарајте. Барајте девојка која ќе ве сака поради тоа што сте, а не годините. Има такви девојки и не се малку.

А бе ајде, луѓе, ако некоја девојка оди со постар, од каде заклучокот дека е спонозруша? Значи не одете да генерализирате, сепак, мислам не личи.

Башка не се замарајте. Барајте девојка која ќе ве сака поради тоа што сте, а не годините. Има такви девојки и не се малку.

Па богами има ... Ај поздрав идам у пензионерско ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom