Разликата во години

• Креатор на темата Креатор на темата sweet chick
  • Време на започнување Време на започнување
Разликата во години искрено нема врска, ја знам полно парови кои се среќни иако се разлика и по 13 години.

Sum odela so pet godini pomal ;) ubajni ubajni mh mh mh.. Zavisi kako e coeko vum.. Jas sakam avanturi.. da se smeam.. Da saka se neshto novo da prajme. a toa postarite poveketo gi mrzi.. ili vekje go praele i nekjat po vtor pat.. i tn :)) sega imam eden tri godini pomlad od mene.. mjau :)

ако ја сакаш личноста може и да сте 10 години разлика и пак да е ок :)

Јас па не можам со помал дечко. Постар, ок. 5-6 години се јаде.
Ама помал...Има едно дете, 3 год помало од мене, забавен, супер фин, затраскан, посветува внимание, љубов....Ама не можам бре ни да помислам да го бацам! Имам чувство дека го искористувам:) Се е до сфаќањата. Јас сум умислила дека е дете, и дете е за мене.

Јас не можев да се замислам со постар од мене повеќе од 2 години. Помал па ич. Ама сега со дечко ми сме разлика 6 години. И ниедна врска не ми била исполнета со повеќе почит и разбирање. :)

не сум од оние детишта, сељаци што се лигават дека одат со постара девојка, ама јас бев 16, таа 28. дефинитивно зрелоста си има свои приоритети. во неа го најдов она што не можев да го најдам во површните девојчиња а тоа е сериозност, вкус и женственост. има исклучоси секако

Од секогаш сум одел со повозрасни девојки (најголема разлика 4 год) така да ми било ок,годините немаат никаква улога во врската.Уживајте си и не се оптоварувајте за разлика во год.

Порано неможев да се замислам со девојка помала од мене повеќе од три години, мислев дека ја искористувам па затоа и ги одбегнував помалите, но во блиско минато имав врска со едно девојче кое беше 8 години помала, врската ни беше толку убава што сакав да трае засекогаш, врска каква што не сум имал со ниедна досега.

Па така може да ви кажам, не ги гледајте годините гледајте да уживате во моментите со оние кои се покрај вас, зашто тие моменти се незаменливи.

Pa jas odam so dechko sho e postar od mene 5 godini i iskreno ne e samo sex bidejki toj mi ima dokazhano na 101 nachin deka me saka :)

Коа ќе видам девојка од 19-тина години со дечко 30+ добивам грчеви во стомакот и нагон за повраќање.

Коа ќе видам девојка од 19-тина години со дечко 30+ добивам грчеви во стомакот и нагон за повраќање.

Ќе видиме како ќе размислуваш кога ќе имаш 30 години...

:)

Младо дете си ти уште, не ги разбираш работите :D

Веројатно ќе бидам способен да фатам некоја на мои години, а не да лечам фрустрации, заведуваќи наивни едвај полнолетни девојчиња:)
Избирањето на девојка/дечко помали од нас нема врска со лечењето фрустрации. Како на девојките што им одговара да бидат со повозрасни поради зрелост, сигурност, озбилност.. така и на машките им одговара да одат со помали девојчиња кои не се толку озбилни како 30+ девојките ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom