Разликата во години

• Креатор на темата Креатор на темата sweet chick
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека не би требало да има голема разлика во годините, максимум 3 години, според мене:toe: зошто сепак тие години нешто кажуваат, не е исто девојче од 16 и машко од 23-24.
И тоа што викаш, али има и исклучоци, ама па убаво си реков јас под 17 нема шанси, мислам нема да си одговараш у муабет, она по детски размислувања има, ама сум приметил се тие такви девојки од по 16 години бркаат постари за 5-6 па и појќе години. Не знам зошто така.

Поише од 3-4 години ептен е више, ама до 3-4 години мислам дека нема ништо лошо...

64321d1213539777-de-motivational-posters-jailbait9.jpg

Повише од 4, максимум 5 години мислам дека не е во ред.

Еднаш бев ја така излезен у маракана. И си стоев на коњопој си пиев коњаче и уживав у бендот шо свиреше. Јас сум дечко од 22 години. Случкава беше пред 2 години. Значи 20. Си уживам ја така и се свртев да видам атмосфера и забележав две постари цури накај 35-40. Познати како добро држачи. Ги погледнав ама не им упатив шмек. Слушнав нивниот муабет : Малиов добро парче е ама сепак е мал...уште брзо свршава овој :nenene::nenene:
Овој нивни меѓусебен разговор во мене предизвика бес...бес невиден. Вдишувам најдлабоко шо можам се вратм филмски накај нив и споро и нежно им упатувам шмек. Шмек беше толку јак што нема шанси никад у живот да имаат проблем со климаксот. Викам...дами...ги бацувам во раце ме гледаа како светско чудо..со полузината уста...! Не изговорија ништо. Јас им реков: Мило ми е...Шмекерот!
Следната сцена беше јас се облакам...го закопчувам патентот а они голи избезумени паднати у несвест од моето не баш толку брзо свршување како шо мислеа. Утредента...и двете ме запросија за муж. Им реков...Не! само такви муабети за разлика у години да не чујам веќе :) си ги стаив наочарите на глава (како шо си ги става Хорацио од ЦСИ мајами коа ќе почне истрагата)...и си заминав

Еднаш бев ја така излезен у маракана. И си стоев на коњопој си пиев коњаче и уживав у бендот шо свиреше. Јас сум дечко од 22 години. Случкава беше пред 2 години. Значи 20. Си уживам ја така и се свртев да видам атмосфера и забележав две постари цури накај 35-40. Познати како добро држачи. Ги погледнав ама не им упатив шмек. Слушнав нивниот муабет : Малиов добро парче е ама сепак е мал...уште брзо свршава овој :nenene::nenene:
Овој нивни меѓусебен разговор во мене предизвика бес...бес невиден. Вдишувам најдлабоко шо можам се вратм филмски накај нив и споро и нежно им упатувам шмек. Шмек беше толку јак што нема шанси никад у живот да имаат проблем со климаксот. Викам...дами...ги бацувам во раце ме гледаа како светско чудо..со полузината уста...! Не изговорија ништо. Јас им реков: Мило ми е...Шмекерот!
Следната сцена беше јас се облакам...го закопчувам патентот а они голи избезумени паднати у несвест од моето не баш толку брзо свршување како шо мислеа. Утредента...и двете ме запросија за муж. Им реков...Не! само такви муабети за разлика у години да не чујам веќе :) си ги стаив наочарите на глава (како шо си ги става Хорацио од ЦСИ мајами коа ќе почне истрагата)...и си заминав
Да не забега малце од темата ?
До кај 3-4 год мислам дека е прифатливо...

Да не забега малце од темата ?
До кај 3-4 год мислам дека е прифатливо...
Бокле...јас стално забегувам од темата.
Поентата ми е дека дури и 15 години не е проблем...ако го упатите правиот шмек:smir:

Значи аман со таа разлика во години. Никогаш не сум се ограничувала на години. И не ми е гајле дали дечкото ќе биде 5 + години постар од мене, колку мене или помал. Сакам некој што ќе ме сака, прифати каква сум и да ме почитува. А колку години има ич не ми е гајле. И онака доволно е тешко да се најде некој што ќе има 3 карактеристики од горе.

Значи аман со таа разлика во години. Никогаш не сум се ограничувала на години. И не ми е гајле дали дечкото ќе биде 5 + години постар од мене, колку мене или помал. Сакам некој што ќе ме сака, прифати каква сум и да ме почитува. А колку години има ич не ми е гајле. И онака доволно е тешко да се најде некој што ќе има 3 карактеристики од горе.
си била со 15 години постар? јас да цели 9 месеци и има везе разликата во години дај не глеј дизниеви цртани за твое добро ти велам :smir:

си била со 15 години постар? јас да цели 9 месеци и има везе разликата во години дај не глеј дизниеви цртани за твое добро ти велам :smir:

Добро значи, кога реков 5+ разлика, не мислев на толкави екстреми. Зборев за разлика од 6 - 7 - 8 години.

Шо има лошо во цртаните на дизни? :wink::wink:

Добро значи, 5+ разлика не мислев до толкави екстреми. Зборев за разлика од 6 - 7 - 8 години.
добро сеа ти рече не ограничуваш на години немој само да се излажеш како мене

ги учат децата дека кога у брак ќе стапиш се ќе ти биде розе

Марсовка...што те привлече тебе кај твојот поранешен 35 годишен дечко?

Ги лаже девојчињата...:( И мене ме прелажаа на времето...:( Ах Дизни мамата твоја!

добро сеа ти рече не ограничуваш на години немој само да се излажеш како мене

Не се ограничувам ептен. Значи во смисол ако некој е 7 години на пример постар од мене, а е фин, ме сака, се однесува најнормално и јас го сакам него, би била без разлика што е 7 години постар. За мене најидеална разлика е 5 години. Ама се што е над 8 години разлика е претерано, не би можело да има компатибилност.

Марсовка...да дизни ги покажува убавините на бракот...се е розе. Но денешниве деца паралелно со дизни гледаат порничи, хорори, тешки драми па дури и Самоуништување со Чичко Кумплуг гледаат како Кумплуг ја млати жената и се свесни дека не е се розево :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom