Еднаш бев ја така излезен у маракана. И си стоев на коњопој си пиев коњаче и уживав у бендот шо свиреше. Јас сум дечко од 22 години. Случкава беше пред 2 години. Значи 20. Си уживам ја така и се свртев да видам атмосфера и забележав две постари цури накај 35-40. Познати како добро држачи. Ги погледнав ама не им упатив шмек. Слушнав нивниот муабет :
Малиов добро парче е ама сепак е мал...уште брзо свршава овој :nenene::nenene:
Овој нивни меѓусебен разговор во мене предизвика бес...бес невиден. Вдишувам најдлабоко шо можам се вратм филмски накај нив и споро и нежно им упатувам шмек. Шмек беше толку јак што нема шанси никад у живот да имаат проблем со климаксот. Викам...дами...ги бацувам во раце ме гледаа како светско чудо..со полузината уста...! Не изговорија ништо. Јас им реков: Мило ми е...Шмекерот!
Следната сцена беше јас се облакам...го закопчувам патентот а они голи избезумени паднати у несвест од моето не баш толку брзо свршување како шо мислеа. Утредента...и двете ме запросија за муж. Им реков...Не! само такви муабети за разлика у години да не чујам веќе

си ги стаив наочарите на глава (како шо си ги става Хорацио од ЦСИ мајами коа ќе почне истрагата)...и си заминав