Дечки стварно нема смисла вај маабет шо ќе ви го направам сеа ама кој сака нека прочита кој не, немора.
Вака сеа. Лани си одевме со другаро накај дома и така одејќи си, по патот видовме едно многу мало кученце.. и тука мојата логика одма преработи и му викам на другаро - чим тука има многу мало кученце логички е дека недалеку одприлика 312 метра од овде, мора да има гнездо и собиранка на јаки женски.
Другаро почна да ме прашува оддека ми е таа логика, а јас му кажа ако не ми верува да дојде со мене за да му докажам.
И одеме така по пато и одминуваме 312 метри одприлика и гледаме убави девојченца од по 16 години (јас и другаро иаме по 22)
и тука мојта логика па преработи. Викам му: Батка чим овие сами седнале на ѕидчето и си праат маабет, тогаш, оние 2-те од нив дома чуват по 2 мачки а другите 2 се невини.
И јас како попредставителна личност ојде седна до девојчињата и почна да и раскажувам за кучето шо сме го виделе (312 метра назад).
Е сеа сите се запрашувате шо ми е поентата тука.
Поентата ми е дека ако видеш мало кученце на пат недалеку има убави помлади женски шо седат и си праат маабет.
+ Другаро уште оде со една од нив
а јас сум голем абдал и сакам една друга (шо не е од тука) и од тие шо седеа ниедна не чачна
Шо бе 3 од нив ми го имаа мерако

p.s. со таа шо се сакам има 16 а јас 22 и екстра е
Форевер Јорс, MoonWhisper