Распутин-светец или демон!

• Креатор на темата Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување Време на започнување
Intelegenten si bil coekot. A tie fotkite stvarno se mornicavi.
A sigurni ste deka ne se od Photoshop proizvod?
gledav na net porano jas neso za nego, ama coekot nema sansa da prezivvee se toa i da se udavi na kraj. A toa so predvidel za romanovi, logicen zaklucok spored nivnoto vladeenje i diktatura.

Не, не не се од фотошоп. Прашајте мама тато или некој постар, тие сигурно имат одено во замокот. А и Блек не се бе криви децата :( :)

Вистината никој не ја знае. Ние само наѓаѓаме од далеку.

Ни светец ни демон : тешка глуперда.

Човеков е ненормално морничав. Ја не знам ни таа кралица како уопште го примила во царскиот двор. Мислам дека тој знаел како да манипулира со луѓе, светец не е сигурно

Такво си беше времето тогаш, малку памет и бум...ти си светец, научник и итн. За морничав, морничав е. Има нешто натприродно во неговиот поглед.

Добро бе од каде овај светец?? Ако бил тој светец јас сум Авион :)

mnogu mornicav covek..........pa i bi poveruval deka e nekojsi so nekakvi moki bidejki tie site se takvi

Оставете жените нека преценат.

rasputins-penis.jpg

http://www.st-petersburg-life.com/st-petersburg/rasputins-penis

Така се создаваат митови. И бугарите се добрите момци кога бугарските историчари ја пишуваат историјата. Фактите и вистината зависат од тоа кој ни ја кажува.

Лик кој постоел пред сто години никогаш нема да знаеме што навистина правел и што навистина бил. Но како приказна е мошне интересна. Тука е некаде со Пепелашка и појавата на Принцот на Снежана (Џуџињата спијат).

Абе вие здрави сте? Ај доста тропавте глупости се знае кој се светците...

абе можи да е светец ништо чудно :)

Кога го видов на сликата џамот ми се отвори .....:)
Не лажам тоа е 1 доказ дека е демон :pos2:

Он топик : Типот стварно има застрашувачки изглед
денес дознав нешто и за него , како легендата за куршумите и ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom